HyperDeck Extreme 8K HDR

HyperDeck Extreme

HyperDeck Extreme; HyperDeck’in bilinen güvenirliğinin yanında, yerden kazandıran H.265 dosyaları, opsiyonel dahili önbellek, 3D LUT’lar ve HDR desteği gibi yeniliklere sahiptir. H.265’te yerel 8K’ya kadar kayıt yapabilme özelliği sayesinde, harika görüntü kalitesi elde ediyorsunuz ve depolama maliyetleriniz düşüyor. Büyük dokunmatik ekranı, kaydınızın kusursuz bir görüntüsünü sunmakla kalmayıp, tüm deck ayarlarında da kontrol sağlar. Geleneksel bir yayın deck ünitesine dönüştürmek istediğinizde, bir HyperDeck Extreme Control ekleyebilirsiniz! Yani; yeni nesil yayın, canlı prodüksiyon ve dijital tabelalar için en mükemmel çözüm HyperDeck Extreme’dir!

Mükemmel İki Model!

Two Great Models

HyperDeck Extreme 4K HDR

Bu son derece güçlü, Ultra HD dokunmatik ekranlı model, 2160p60'a kadar tüm SD, HD ve Ultra HD standartlarında H.265 ve ProRes dosyalarını kaydeder ve oynatır. Skoplar, yükseltilebilir önbellek ve SDI, HDMI ve analog video içerir.

HyperDeck Extreme 8K HDR

Gelişmiş 8K model, 4K modelinin tüm özelliklerini içermenin yanında H.265 ile ProRes dosyalarında 8K 4320p60 kayıt ve oynatım ekler. Dokunmatik ekran, skoplar, kullanıcı önbelleği ve Quad Link 12G SDI içerir.

Geleneksel Kontrollerle Modern Tasarım

HyperDeck Extreme, deck kontrolleri olan yeni bir dokunmatik ekran kullanıcı arayüzüne ve kaydı izlemeniz için büyük bir ekrana sahiptir. Geleneksel yayın deck kontrolleri ve kullanımı son derece konforlu, büyük bir arama kadranı istediğinizde, HyperDeck Extreme Control ekleyin. HyperDeck ve kontrolör, bir rack dolabına monte edilebilir! HyperDeck Extreme 8K HDR; 2 medya yuvası, 8K için Quad 12G-SDI, arşivleme için analog bağlantılar ve USB-C harici disk kaydının yanı sıra, ön panelde bir hoparlöre ve kulaklık jak girişine sahiptir! Ayrıca, medyanızın dolduğu veya çok yavaş olduğu durumlarda, kare düşmesini önleyen opsiyonel bir önbellek de mevcuttur. Stüdyo veya dış mekan çekimleri için AC ve DC güç bağlantıları bulunur.

Quad 12G-SDI for 8K

8K için Quad 12G-SDI

Media Slots

Kart Yuvaları

AC / DC Connections

AC / DC Bağlantıları

USB-C Disk Recording

USB-C Disk Kaydı

Front Panel Speaker

Ön Panel Hoparlörü

Headphone Jack

Kulaklık Jakı

Touch Screen User Interface

Dokunmatik Ekran Kullanıcı Arayüzü

Perfect for Live Production, Digital Signage and Archive

Canlı Prodüksiyon, Dijital Tabelalar ve Arşivleme için İdeal

Çok yönlü olan HyperDeck Extreme; ana kayıt cihazı, klip oynatıcı olarak ve kameralardan ayrı ayrı kayıt almak için iyidir. Analog girişleri, eski video kasetlerden kayıt alabildiğinden, kurgulama için veya en yeni internet yayın servislerinde, eski programlar kullanılabilir. Hızla medya yükleme için 10G Ethernet ve basit uzaktan kontrol protokolü sayesinde, HyperDeck Extreme ile dijital tabelaları çalıştırmak kolaydır. Dahili skoplar ve 3D LUT’ların yanında HDMI, SDI ve analog girişlerinin olmasıyla, saha kaydedici olarak da kullanılabilir! Skoplar ayrıca, internet ve televizyon yayınından önce yayın standartlarına uyumluluk için ana kayıtların kalite güvencesini sağlamakta yardım eder.

Convert Legacy Programming for Streaming

İnternet Yayını için Eski Programları Dönüştür

İnternet yayın servisleri yaygınlaştıkça, yerel içerikleri sürdürerek kültürel çeşitliliği korumanın önemi artıyor. Çözümü, her ülkeye ait eski programları, uygun maliyetle internet yayın servislerine aktarmaktır. HyperDeck Extreme Control, eski yayın deck’lere bağlanmanızı, bir giriş ve çıkış noktası belirlemenizi ve sonra kurgulamanızı sağlar. Eski deck’lerin her birine HyperDeck Extreme ve HyperDeck Extreme Control ekleyerek, tek operatörle arşivlemenin devam etmesini sağlayın. Teranex Express ile, video kasetleri tek adımda SD’den HD’ye dönüştürerek formatlar arasında değişiklik yapılabilir. Dijital Betacam, 1 inç C format ve Betacam SP gibi çeşitli deck’leri kontrol edebilirsiniz.

Convert Legacy Programming for Streaming
Record and Playback Full Resolution 8K

Full Çözünürlüklü 8K Kayıt ve Oynatım

HyperDeck Extreme 8K HDR; Quad Link 12G-SDI içerdiğinden, muhteşem kaliteli full 8K çözünürlükte kayıt ve oynatım mümkündür! Çoklu hızlarda çalışan SDI bağlantılarıyla, 8K cihazlarla uyumluluk için Quad Link 12G-SDI kullanılabilir veya Single Link SDI bağlantısı üzerinden SD, HD ya da Ultra HD’ye geçilebilir. Normal CFast kartların yüksek çözünürlüklü 8K kayıt yapmasını sağlamak üzere, 8K kayıt ve oynatım için HyperDeck Extreme 8K HDR modern H.265 dosyalarını kullanır. Bu, en son 8K televizyonlara ve projektörlere bağlanmak için harikadır. Aynı zamanda, ATEM switcher’leri kullanırken de en iyi çözümdür. 8K yayının artık yapılıyor olmasıyla, 8K geleceğe hazırsınız!

Big Bright Screen for Easy Touch Control

Kolay Dokunmatik Kontrol için Büyük Parlak Ekran

LCD dokunmatik ekranın yenilikçi kullanıcı arayüzü, inanılmaz kontrol sağlar. Ekran üstünde; oynatma, durdurma ve kaydı başlatma için özel butonların yanı sıra, kayıtlar arasında gezinmeniz için bir mini zaman çizelgesi de bulunur. Hatta, yavaş sarım için ekran üzerinde parmağınızı kaydırabilirsiniz! LCD; zaman kodunu, video standardını, ortam durumunu ve ses göstergelerini görüntüleyen bir denetim merkezi ekranına sahiptir. Dokunmatik ekran üzerinden hem skoplar hem de netlik ve pozlama için yardım araçları etkinleştirilebilir. Ayrıca, hepsi büyük LCD üzerinden kontrol edilen geniş bir ayar yelpazesi var. Bunlara ek olarak, 3D LUT’lar yükleyebilir ve kaydedebilirsiniz! Aktarım kontrolleri, 3D LUT’u ve uzaktan kontrolü etkinleştirmek için özel butonlar var. HyperDeck Extreme Control ile geleneksel deck kontrollerini de ekleyebilirsiniz.

Big Bright Screen for Easy Touch Control
Record and Playback Full Resolution 8K

1.Kontrol Butonları

2.Kulaklık

3.Hoparlör 

4.Aktarım Kontrolleri

5.LCD Ekran

6.Önbellek

7.Ses Göstergeleri

8.Giriş ve Çıkış Noktaları

9.Oynatım ve Kayıt Seçimi

10.Zaman Göstergesi

11.Hızlı/Yavaş Sarım Düğmesi

Geleneksel Yayın Deck Kontrolleri

HyperDeck Extreme Control, geleneksel yayın deck kontrollerini ekleyerek HyperDeck Extreme’yi genişletir. Bilindik bir düzene sahip geleneksel bir yayın deck cihazı gibi çalışır. Endüstri standardı RS-422 kontrol ile, 8 deck’in kontrolü mümkündür. Tek “yayın deck” cihazı oluşturmak için HyperDeck Extreme ile bir rafa monte edebilirsiniz. Standart RS-422 kullandığı için, eski yayın deck’lerini kontrol edebilir ve ayarlanan giriş ve çıkış noktalarını kullanarak düzenlemeler yapabilirsiniz. Arşivleme için mükemmel. Formatlar arasında standartlar dönüşüyorsa farklı kare hızlarında düzenleme yapabilirsiniz. Geleneksel tasarımla en kaliteli kullanım sağlamak için, kontroller de Blackmagic Design tarafından şirket içi geliştirilmiştir.  

Dual CFast Media for Non Stop Recording

Aralıksız Kayıt için Çift CFast

CFast ortam desteği, yaygın bulunan flaş bellek kartlarına kayıt yapmanıza imkan tanır. H.265 dosyaları, standart CFast kartlara uzun süreli kayıt yapılmasını sağlayacak kadar küçüktür. Ayrıca, kayıt esnasında bile dolu kartları değiştirmenizi sağlayan 2 adet CFast kart yuvası sayesinde, sınırsız sürede kayıt mümkündür. CFast kartlar; küçük, yüksek hızlı ve uygun fiyatlı olduklarından yayın için idealdir. Hatta, SSD uyumluluğu için bir Blackmagic MultiDock 10G kullanabilirsiniz! H.265 ile 1 TB bir karta; 8Kp60’ta 1,398 dakika, 2160p60 Ultra HD’de 3530 dakika ve 1080p59.94‘te de 9,446 dakika kayıt yapabilirsiniz. Bu, 8K’da 23 saatten ve HD’de 6 günden daha fazla kayıttır!

Dual CFast Media for Non Stop Recording - H.265 Low Dual CFast Media for Non Stop Recording - H.265 Medium Dual CFast Media for Non Stop Recording - H.265 High Dual CFast Media for Non Stop Recording - ProRes HQ

H.265 Düşük

H.265 Orta

H.265 Yüksek

ProRes HQ

Record Direct to Network Storage

Doğrudan Ağ Depolamaya Kaydet

HyperDeck Extreme, ağ depolamaya doğrudan kayıt yapabildiğinden bağımsız kayıt için mükemmeldir! Birden fazla kamera kanalını depolama alanındaki tek klasöre kaydedebilmek için, artık bir raf dolusu HyperDeck Extreme kayıt cihazı kurabilirsiniz. Üstelik HyperDeck Extreme 8K, artık tek cihazda 4 kanal kayıt yapabiliyor! Böylelikle her tür kurgu sistemi, ağ depolama alanına giriş yapabilir ve tüm medyaya tek konumda erişebilir. Ayrıca, medya kaydedilirken DaVinci Resolve 19’da medya kurgulanabilir! Yeni yayın otomasyon özellikleriyle, önemli anların tekrar oynatımı için DaVinci Resolve harika bir çözümdür. Ağ depolama sunucularında gezinebildiğiniz ve kaydı yapmak istediğiniz klasörü seçebildiğiniz için, ağ disklerine kayıt yapmak kolay!

Record Direct to External USB-C Media Disks

Doğrudan Harici USB-C Disklere Kaydedin

Başka ortam türlerine kayıt yapmanız gerekiyorsa, üzerindeki USB-C genişletme portu, kayıt için harici bir flaş disk takmanızı mümkün kılıyor. USB-C flaş disklerde, herhangi bir kısıtlama olmadığı için, muazzam bir kapasiteye sahiptirler. Buna ek olarak, kullandığınız veya kurgulama yaptığınız aynı diske kaydetmeniz mümkündür. Böylelikle, post prodüksiyona başlamadan önce, dosya kopyalayarak vakit kaybetmezsiniz. Flaş diskler, 4K veya 8K’da gerçek zamanlı ProRes gibi CFast kartlar için çok büyük olan yüksek veri hızlı formatları kaydedebilecek kadar hızlıdır. Diğer HyperDeck modelleri ile uyumluluk için Blackmagic MultiDock 10G ekleyerek SSD’leri kolaylıkla kullanabilirsiniz. Harici diskler için, dokunmatik ekranda ekran üstü menülerine de sahip oluyorsunuz!

Optional Media Cache Eliminates Dropped Frames

İsteğe Bağlı Ortam Önbelleği Kare Düşürme Sorununu Giderir

Bazen boş bir kartla değiştirmeden önce kartınız dolabilir veya kart çok yavaşsa kayıtta düşen kareler olabilir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için HyperDeck Extreme’ye, kayıt önbelleği olarak kullanmak üzere bir PCIe flaş disk takabilirsiniz. Bu, CFast kartlar veya harici disklerle olan sorunları giderir, çünkü önbellek otomatik olarak devreye girer ve ortamın yakalayamadığı tüm içeriği kaydeder. Bir kart dolsa bile, değiştirilene kadar kayıt önbellekte devam eder. Önbellek ayrıca, medya kartı veya harici disk için çok hızlı olan formatları da kaydetmenizi sağlar. Yaygın PCIe flaş diskler kullanılır ve kullanıcı tarafından takılabilmesi için bir termal altlık dahil edilmiştir.

Optional Media Cache Eliminates Dropped Frames

12G-SDI, HDMI ve Eski Analog Formatları Destekler!

SD, HD, Ultra HD ve 8K cihazlar için HyperDeck Extreme’de çoklu hız 12G-SDI gibi, çok çeşitli video ve ses bağlantıları vardır. 12G-SDI çıkışları, RGBA 4:4:4:4 dosyaları oynatırken fill ve key sinyallerini destekler. Tüketici televizyonları ve video projektörleri için HDMI dahil edilmiştir. Arşivleme işleri için HyperDeck’de dengeli analog, HiFi ses ve zaman kodu bağlantıları vardır. Görüntüleme için, katmanları dahil eden ve alt formata çevrilmiş monitör SDI çıkışı bulunur. USB-C bağlantısı, kayıt için flaş diskleri veya disk dizilerini takmanızı sağlar. FTP protokollerini kullanarak hızlı yükleme için, en son 10G Ethernet’e sahiptir. HyperDeck’de AC ve XLR 12V DC güç bağlantıları da vardır.

HyperDeck Extreme Control

Advanced Quad Link 12G-SDI for 8K, HDMI and Legacy Analog! Advanced Quad Link 12G-SDI for 8K, HDMI and Legacy Analog!

HyperDeck Extreme Control

1.AC Güç Girişi

2.DC Güç Girişi

3.USB Bağlantısı

4.Referans Girişi

5.Deck Kontrolü

HyperDeck Extreme 8K HDR

Advanced Quad Link 12G-SDI for 8K, HDMI and Legacy Analog! Advanced Quad Link 12G-SDI for 8K, HDMI and Legacy Analog!

HyperDeck Extreme 8K HDR

1.Analog Video Girişi

2.10GB Ethernet

3.Zaman Kodu

4.HDMI

5.Harici Disk

6.Analog Ses

7.Quad 12G-SDI

Advanced HDR Support and Bright Wide Gamut LCD

Gelişmiş HDR Desteği ve Geniş Renk Aralıklı Parlak LCD

En yeni HDR standartları için destek ve geniş renk aralıklı, son derece parlak bir ekran ile en son HDR iş akışlarına hazır olacaksınız. HDR formatlarda çalışırken, dahili skoplar bile HDR skoplar haline gelir! Dosyalar doğru HDR bilgileriyle etiketlenir ve ardından SDI ve HDMI girişleri HDR video standartlarını otomatik olarak tespit eder. Statik metadata PQ ve HLG formatları, ST2084 standardına göre işlem görürler. Parlak LCD, daha geniş renk aralığına sahip olduğu için Rec. 2020 ve Rec. 709 renk alanlarının ikisini de işleyebilir. Dahili HyperDeck Extreme HDR LCD renk aralığı, DCIP3 formatının %100’ünü bile işleyebilir.

Built In Scopes Ensure Compliance to Broadcast Standards

Dahili Skoplar Yayın Standartlarıyla Uyumluluğu Sağlar

HyperDeck Extreme, dahili dalga şekli denetleme içerdiğinden, üst düzey projelerde kullandığınızda, yayın standartlarına uygunluktan emin olabilirsiniz. Dalga şekli ekranı; giriş veya oynatım sinyalinizdeki parlaklık seviyelerinin geleneksel bir görünümünü sunar. Vektörskop ekranı, renklerin yoğunluğunu %100’lük SDI referans seviyelerinde görüntüler. Ayrıca, renk düzeltme işlemleri ve geçersiz seviyelerin kontrolü için ideal, RGB ve YUV parade ekranlarınız var. Histogram, görüntülerinizdeki detayların beyazdan siyaha dağılımını ve kırpılan parlaklıkları veya gölgeleri gösterir. Dahili skoplar, canlı video üzerine veya küçük resim içinde resim olarak skopun sağ üst köşesine bindirilebilir.

Latest MultiRate 12G-SDI for SD, HD, Ultra HD and Native 8K

SD, HD, Ultra HD ve Yerel 8K için En Yeni Çoklu Hız 12G-SDI 

En yaygın video standartları için tam destek sunar. SDI ve HDMI bağlantıları, farklı hızlarda çalıştığından; SD, HD, Ultra HD ve 8K çözünürlükleri işler. SD formatları arasında NTSC ve PAL; 720p HD standartları arasında 720p50 ve 59.94p; 1080i HD geçmeli formatlar arasında 1080i50 ve 59.94; 1080p HD formatları arasında 1080p23.98, 24, 25, 29.97, 30, 50, 59.94 ve 60p bulunur. 1080 PsF formatlarını bile kullanabilirsiniz. Ultra HD, 2160p59.94’e kadar desteklenir. 2K ve 4K DCI hızları 25p’ye kadar mümkündür. HyperDeck Extreme 8K HDR modeli; 4320p23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94 ve 60p gibi 8K formatlarını ekler. Tüm modeller, 3G-SDI hızlarında A ve B seviyeyi destekler.

Geniş Uyumluluk için Standart H.265 ve ProRes Dosyaları

Ultra HD’ye kıyasla 8K, 4 kat daha fazla piksele sahip olduğundan HyperDeck Extreme 8K HDR, 8K’da kayıt için H.265 formatlı dosyaları kullanır, bu sayede dosya boyutları daha küçüktür ve 8K dosyaların kullanımı kolaydır. H.265 dosyalar, son derece küçüktür ve 60:1 ile çok daha küçük boyutlu 285:1 sıkıştırma oranları arasında değişir. Tüm büyük işletim sistemlerinde H.265 artık desteklenmektedir. HyperDeck Extreme; kayıt ve oynatım için ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT’yi ve fill ile key çıkışına oynatım için ProRes 4444 formatlarını destekler. Yani dosyalar; DaVinci Resolve, Media Composer, Premiere Pro veya Final Cut Pro gibi yazılımlarla uyumludur.

Standard H.265 and ProRes Files for Wide Compatibility - 60p Standard H.265 and ProRes Files for Wide Compatibility - 30p

60p

30p

Professional Multi Channel SDI and Analog Audio

Profesyonel Çok Kanal SDI ve Analog Ses

HyperDeck Extreme, eski yayın deck ünitelerinden arşivleme veya modern yayıncılar için profesyonel ses özellikleri sunar. SDI formatlarında çalışırken; 2, 4, 8 veya 16 adet ses kanalını gerçek zamanlı kaydedebilirsiniz. Eski programların kaydı için, Betacam SP deck’lerden 4 kanalı da kaydetmeyi sağlayan, 4 adet XLR analog ses girişi vardır. VU veya PPM olarak seçilebilen 4 ekran üstü ses göstergesini kullanarak ses denetimi yapabilirsiniz. VHS, DVD ve TV dekoderleri gibi tüketici cihazları için, direkt HiFi ses girişleri de vardır. HyperDeck Extreme modelleri, en son yayın teknolojisine sahip olmakla beraber, analog bağlantıları da düşük gürültü ve düşük bozulmalı yayın özelliklerine göre tasarlandı.

Professional Multi Channel SDI and Analog Audio
Localized for 11 Popular Languages
Localized for 11 Popular Languages

Yaygın Dillere Tercüme Edildi

Birçok dil tam olarak desteklendiğinden, kamerayı kullanmak için başka bir dil öğrenmenize gerek yok! İngilizce, Çince, Japonca, Korece, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Rusça, İtalyanca, Portekizce ve Türkçe desteklenir. HyperDeck Extreme ilk çalıştırıldığında, dil seçimi yapmanız için bir menü görüntüleyecektir. Ayrıca, gerektiğinde dili değiştirmek için menüleri kullanabilirsiniz. Bir dil seçildiğinde, tüm menülerin ve SDI monitör çıkışındaki katmanların yanı sıra, ekran üstündeki yazı katmanları da seçilen dilde görüntülenir. Yani, uluslararası mekanlarda farklı ekiplerle yapılan çalışmalar için HyperDeck mükemmeldir!

The Fastest Networking with Modern 10G Ethernet

Modern 10G Ethernet ile En Hızlı Ağ İletişimi

10G Ethernet ile uzaktan yüklemeler son derece hızlı olduğundan, dijital tabelalar için HyperDeck Extreme mükemmeldir. HyperDeck Extreme’deki ethernet yüklemeleri, CFast kart aktarım hızlarından yüksektir! Her iki model, metin bazlı protokol kullanır ve Telnet kullanarak kontrol komutlarını test edebilirsiniz. HyperDeck’e giriş yapın ve ardından “play” (oynat) veya “record” (kayıt) tuşladığınızda HyperDeck komutu uygulayacaktır. Bu kadar basit! Medya dosyalarını uzaktan yüklemek için, FTP veya basit FTP istemci yazılımı kullanabilirsiniz. USB-C disk dizileriyle Ethernet protokolü ve FTP kullanıldığında; medya alma, medya yönetimi ve yayıncılara gönderme işlemleri için HyperDeck Extreme iyi bir yayın sunucusudur.

The Fastest Networking with Modern 10G Ethernet
Traditional RS-422 Deck Control

Geleneksel RS-422 Yayın Deck Kontrolü

1980’li yılların başından bu yana yayın deck ünitelerinde kullanılan en popüler kontrol bağlantısı, RS-422 protokolüdür. Sony tarafından geliştirilen RS-422, neredeyse tüm yayın ekipmanlarında kullanılmaktadır. HyperDeck Extreme geniş protokol desteği içerdiğinden, yayın sistemlerine bağlayabilirsiniz. Ayrıca, disk kaydedicilerin yönetimini sağlayan Advanced Media Protocol için ek komutları destekler. RS-422 kontrol çözümlerini tasarlarken, 30/60p’de 0xF0E0, 25/50p’de 0xF1E0 veya 24p’de 0xF2E0 kimliğini gördüğünüzde, bir HyperDeck Extreme’ye bağlı olduğunuzu anlarsınız. Uzaktan kontrol destek komutlarının tam listesi, internet sitemizdeki destek sayfasından indirebileceğiniz kullanım kılavuzuna eklendi.

Kontrolörler, Görüntü Mikserleri ve Çeviriciler ile Uyumlu!

Geleneksel yayın deck kontrollerini getiren HyperDeck Extreme Control gibi, HyperDeck Extreme ile kullanabileceğiniz Blackmagic Design ürün yelpazesi geniştir. Ayrıca, endüstri standardı RS-422 deck kontrol protokolünü kullandığından, her türlü yayın deck ünitesiyle çalışır! Diğer HyperDeck modellerinde kullanılan medya ile uyumluluk için standart SSD’leri kullanmak üzere, Blackmagic MultiDock 10G’yi ekleyin. ATEM Constellation 8K ile kullanıldığında, HyperDeck Extreme ana kaydedici olarak veya klip oynatımı ve ISO kayıt için mükemmeldir. Görüntüleme açısından, Teranex SDI to HDMI 8K, bir televizyonda yayını izlemeyi sağlar ve monitör kalibrasyonuna, 3D LUT’lara ve ekran üstü skoplara sahiptir.

Works with the World's Most Popular Video Software

Dünyanın En Popüler Video Yazılımlarıyla Çalışır

HyperDeck Extreme’den gelen dosyalar yaygındır ve tüm işletim sistemleri ve çoğu video yazılımıyla uyumludur. Ortam; ExFAT veya HFS+ kullanılarak formatlanabildiğinden, bilgisayarlardaki medyaya erişebilirsiniz ve dosyalara, normal diskler gibi ulaşabilirsiniz. Tek yazılımda; kurgulama, renk düzeltme, ses post prodüksiyonu ve görsel efekt araçlarına sahip olduğundan DaVinci Resolve, HyperDeck ile kullanmak için mükemmeldir. Ayrıca DaVinci Resolve yazılımını Mac, Windows ve Linux için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kayıtlı dosyalarınızı Premiere Pro ve Final Cut Pro gibi, diğer popüler yazılımlarda kullanabilirsiniz. HyperDeck ile ortamınızın formatı yaygındır yani, dosyalarınız gelecekte de okunabilir olacaktır.

Next Page - Kontrol

Sonraki Sayfa

Kontrol

hakkında daha fazla bilgi Kontrol Arrow

hakkında daha fazla bilgi Teknik Arrow

HyperDeck Extreme

Yeni
HyperDeck Extreme 4K HDR

HyperDeck Extreme 4K HDR

Güçlü, Ultra HD dokunmatik ekrana sahip olan HyperDeck, 2160p60’a kadar tüm SD, HD ve Ultra HD formatlarında H.265 ve ProRes dosyaları kaydeder ve oynatır. Skoplar ve yükseltilebilir önbelleğin yanı sıra SDI, HDMI ve analog video özelliklerine sahiptir.

US$4,305

Satın Al
HyperDeck Extreme 8K HDR

HyperDeck Extreme 8K HDR

4K modelinin tüm özelliklerinin yanı sıra, 4320p60’a kadar H.265 ve ProRes formatlarında 8K kayıt ve oynatım ekler. HDR dokunmatik ekran, skoplar, Quad Link 12G SDI özelliklerine sahiptir.

US$7,175

Satın Al
HyperDeck Extreme Control

HyperDeck Extreme Control

HyperDeck Extreme Control, HyperDeck Extreme 8K’ya geleneksel yayın deck kontrolleri ekler. Alışılmış düzeni ile geleneksel yayın deck ünitesi gibi çalışır. Endüstri standardı RS-422 kontrol ile 8 adede kadar deck ünitesini kontrol edin.

US$1,865

Satın Al
HyperDeck Extreme Rack Kit

HyperDeck Extreme Rack Kit

Taşıma kasaları veya rack dolabı için mükemmel olan bu hafif kit ile, 2 adet HyperDeck Extreme 8K HDR veya HyperDeck Extreme Control ünitesini yan yana monte edin.

US$269

Satın Al
Yeni
HyperDeck Studio HD Mini

HyperDeck Studio HD Mini

Bu mini disk kaydedici; H.264, ProRes veya DNxHD dosyaları, SD/UHS-II kartlara veya 1080p60'a kadar SD/HD formatlarında harici USB disklere kaydeder. Zaman kodu ve referans üreteçlerine, 3G-SDI giriş/çıkış ve HDMI çıkışına sahiptir.

US$715

Satın Al
Yeni
HyperDeck Studio HD Plus

HyperDeck Studio HD Plus

Mini modeldeki tüm özelliklerin yanı sıra daha iyi aktarım kontrolleri, ön panelde hoparlöre ve kulaklık girişine, 6G-SDI, fill ve key çıkışlarına sahiptir. 1080p60'a kadar tüm kodekleri ve 2160p30'a kadar ProRes ile DNxHD'yi destekler.

US$999

Satın Al
Yeni
HyperDeck Studio HD Pro

HyperDeck Studio HD Pro

Plus modelindeki tüm özelliklere sahip olmanın yanı sıra 2 adet SSD ve 2 adet SD kart yuvasını da özelliklerine ekler. Bunlara ilaveten; kavrama mekanizmalı işlenmiş metal arama kadranına, SDI monitör çıkışına ve XLR zaman kodu bağlantılarına sahiptir.

US$1,429

Satın Al
Yeni
HyperDeck Studio 4K Pro

HyperDeck Studio 4K Pro

Bu azami derecede güçlü Ultra HD model, 2160p60'a kadar tüm SD, HD ve Ultra HD standartlarında H.264/5, ProRes ve DNx dosyalarını kaydeder ve oynatır. H.264'te SD ve HD ve H.265'te Ultra HD kaydı yapar.

US$2,295

Satın Al
Blackmagic MultiDock 10G

Blackmagic MultiDock 10G

Süper hızlı, rack montajlı 4 girişli USB-C katı hal disk yuvası, medya disklerinizden doğrudan kurgulama yapmanızı sağlar!

US$739

Satın Al