Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony Ücretsiz Eğitimleri
Sony Ücretsiz Eğitimleri
20.07.2017 13:29

Sony, ürünleri ile ilgili internet sitesi üzerinden eğitimlerine devam ediyor. Ücretsiz olarak sunulan bu eğitimlerde Sony’nin bir çok ürünüyle ilgili çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.  https://training.sony-europe.com sitesi üzerinden bu eğitimlere ulaşıp, kayıt yaptırabilirsiniz.

MCX-500 Eğitimi

Bu eğitimlerden en sonuncusu MCX-500 çoklu kamera canlı yapım cihazıyla ilgili. MCX-500, tek bir operatörün veya küçük bir ekibin yayın kalitesinde canlı etkinlik üretmesini kolaylaştıran; uygun fiyatlı, kullanıcı dostu ve esnek bir prodüksiyon anahtarlayıcısı. Çoklu video girişleri arasında profesyonel 3G-SDI, HDMI, Kompozit Video ve ayrı DSK bulunuyor; böylece her prodüksiyon için kiti ihtiyaç duyduğunuz şekilde karıştırıp eşleştirilebiliyor.

Canlı etkinliklerde müşterilerin dikkatini çekmek, sunumları canlandırmak ve canlı akış veya satış kayıtlarıyla kar etmek için video gitgide daha çok kullanılıyor. MCX-500, pop müzik konserlerinden düğünlere, eğitim seminerlerinden kurumsal sunumlara ve ibadethanelerdeki vaazlara kadar çeşitli canlı ve kayıtlı uygulamalar için ideal. MCX-500’ü kullanarak, bir etkinliği yalnızca çekmenin ötesine geçip, herkesin yer aldığı bir deneyime dönüştürebilirsiniz. MCX-500 ile küçük ölçekli canlı yapımcılık çok kolay.

MCX-500 eğitim videoları:

Sunum içerikleriyle MCX-500
MCX-500 üzerinde nasıl sunum içeriği görüntüleneceği ve geçişlerle efektlerin kullanımları anlatılıyor.

MCX-500 anahtarlama girişleri
MCX-500 üzerinde farklı girişlerin nasıl geçerli ve geçersiz hale getirileceği ve atanabileceği öğretiliyor.

MCX-500 Set-Up kurulum ayarları
MCX-500 yapım cihazının bağlantıları, kontrolleri ve kurulum ayarlarını içeren kurs.

MCX-500 program kaydı
MCX-500 üzerinde kaydı ayarlayıp başlatma videosu.

MCX-500 çoklu kamera çalışması
MCX-500 ve RM-30BP ile kameraların uzaktan kumandası ve tally ışıklarının kullanımı kursu.

MCX-500 ile ses miksi
MCX-500 ile kolay miks ve ses seviyelerinin görüntülenmesi.

MCX-500 hakkında her şey
Bu kursta MCX-500 çok kameralı canlı yapım cihazı, Sony kameralar ve çeşitli Sony aksesuarlar kullanılarak bir ekibin parçası olarak canlı bir etkinliğin yürütülmesi ve kaydedilmesi için tüm bilinmesi gerekenler açıklanıyor. Anahtarlama, girişleri ve çıkışları atama, kesim, geçiş ve efektler, anahtarlama denetimi, canlı operasyonlar, yönetmen ve kameramanla çalışma, daha sonra kullanmak üzere program kaydetme konuları işleniyor.

MCX-500 üzerinde geçişler
MCX-500 ile dinamik geçişlerin kullanılması.

MCX-500 üzerinde canlı akış
MCX-500 ile canlı yapımların internet akışını gerçekleştirme.

MCX-500 ile chroma keying
MCX-500 ile yeşil ekran bindirme teknikleri.

MCX-500 üzerinde yazı bindirme
MCX-500 ile basit metinlerin görüntü üzerine kolayca bindirilmesi anlatılıyor.

MCX-500 ile ilgili eğitime kayıt için gerekli bilgilere https://training.sony-europe.com/local/coursecategories/course/140 web adresinden ulaşabilirsiniz.