Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DOĞAL TV, Yayınlarını Easy Stream Encoder ile MPEG-4 Gönderiyor
DOĞAL TV, Yayınlarını Easy Stream Encoder ile MPEG-4 Gönderiyor
20.02.2018 17:58

Yayınlarında iyi ve doğru beslenmenin ayrıcalıklarını anlatan, tarım ve beslenme tematik kanalı DOĞAL TV, ilk olarak MPEG-4 1,5Mbps yayına başlayan kanallar arasında bulunuyor. DOĞAL TV, kodlayıcı ihtiyacı için Easy Stream Encoder’ı tercih ederek yayın hayatına MPEG-4 devam ediyor.

TÜRKSAT’ın yerel TV’ler için çıkarmış olduğu yeni paketle birlikte TV kanallarının aylık maliyetlerinin büyük kısmını oluşturan TÜRKSAT uydu kirası büyük oranda düşürülmüş oluyor. Fiyat düşerken kalite ise aynı kalıyor, bu noktada görüntü kalitesinin aynı kalmasını sağlayan ise MPEG-4 kodeği sayesinde MPEG-2’ye göre daha düşük bant genişliğinde aynı kalitenin yakalanabilmesi. EMS Easy Stream; CBR çıkış özelliği ile TÜRKSAT’ın önermiş olduğu kodlayıcılar arasında bulunmaktadır. Görüntü kalitesi ve kolay kullanımı, yerli teknik desteği ve stabilitesi ile kullanıcılar tarafından talep edilmektedir. MPEG-2 de birçok uydu kanalının kodlayıcı ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

EMS ürün ve çözümleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için 0212 582 2307 numaralı telefondan DEVTEK Bilişim’i arayabilirsiniz.