Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Müşterek Görsel Hikaye Anlatıcıları, DMG Lumiere’i Tercih Etti
Müşterek Görsel Hikaye Anlatıcıları, DMG Lumiere’i Tercih Etti
20.02.2018 18:06

Müşterek Görsel Hikaye Anlatıcıları, tercihini DMG Lumiere’den yana kullandı. Sektörde birçok reklam filmi çeken şirket, DMG Lumiere’in pratik kullanımı, ince, güçlü, soft, doğru renk sıcaklığı ile ve Gritt, Dome, Chimera ve V-Mount batarya aksesuarlarıyla, büyük projelere imza atmayı planlıyor.

1 adet Maxi Switch SL1 ve Mini Switch set olarak satın alan Müşterek, yatırımlarına devam edeceğini açıkladı.

Maxi Switch, 520 W olması, ince tasarımı ile, ikiye ayırarak kullanımı ve DMXwi-fi ile cep telefonundan kolay, ücretsiz kullanımı ve uygun fiyat politikası ile dikkat çekiyor.

Müşterek Görsel Hikaye Anlatıcıları, bir buçuk yıllık bir şirket. Hızlanan film yapım süreçlerinde yavaş kalan eski yapılara alternatif olarak, daha kompakt ekip arkadaşlarıyla daha küçük ekipmanlarla çalışan ve filmlerin olması gereken standartından ödün vermeden prodükte edilebilmesi üzerine kuruldu. Şirketin ortaklarından Ömer Sinir ve Gazali Görüryılmaz aynı zamanda Autonomy Film’in yönetmenleri. Daha ilk senesinde 100’ün üzerinde film teslim eden Müşterek, dijital çağın gereksinimlerine ayak uydurarak büyümeye devam ediyor.

DMG Lumiere ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 269 27 48 numaralı telefondan True Medya’yı arayabilirsiniz.