Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kore Kış Olimpiyatlarında LiveU ile 4K HEVC Canlı Yayını
Kore Kış Olimpiyatlarında LiveU ile 4K HEVC Canlı Yayını
22.02.2018 11:12

Güney Kore’deki Pyeong-Chang’da devam etmekte olan Kış Olimpiyatlarında LiveU ilk olarak 4K HEVC canlı görüntü yayını yapıyor. LiveU kırktan fazla ülkeden gelen küresel ölçekte yayıncıları, Winter Games boyunca rekor sayıda birleşik hücresel aygıtla ve sahada özel amaçlı ekibiyle destekliyor. 

LiveU’nun 4K HEVC Pro kartlı LU600 portatif yayın çözümü, küresel haber ve spor yayınları için canlı görüntü akışlarında üstün performans veriyor. Çözüm profesyonel yayıncılara ve içerik yaratıcılarına en küçük portatif hücresel bağlantı birleştirme aygıtlarından birini kullanarak çok yüksek bant genişliği verimliliğiyle benzersiz görüntü performansının avantajlarından yararlanma imkanı veriyor. 

LiveU ilk olarak Pekin 2008 Yaz Olimpiyatlarında çalıştı ve o zamandan beri her önemli uluslararası spor etkinliğinde canlı görüntü yayınları sağladı. Önümüzdeki Yaz LiveU 2018 FIFA World Cup Russia kupasını destekleyecek. Futbol etkinliğinin şimdiye dek 4K yayınlanan en büyük organizasyon olacağı tahmin ediliyor.

LiveU’nun en son 4K HEVC yayın teknolojisi sayesinde yayıncılar atletlerin hareketlerini takip edebiliyor ve stadyumların, arenaların ve pistlerin etrafındaki sahne arkası görüntüleri benzersiz kalite ve güvenilirlikle sunabiliyorlar. 

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.