Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tayvan Infinity OB Aracında Calrec Artemis
Tayvan Infinity OB Aracında Calrec Artemis
02.03.2018 18:12

Infinity Multimedia Production firması, Tayvan’ın ilke ve tek 4K HDR OB van aracı olan son teknolojiyle donatılmış mobil yayın taşıtını Calrec Artemis Light dijital ses konsolu ile donattı. Artemis, Infinity’nin üstün 4K operasyonlarına endüstrinin en yüksek kaliteli ses çıkışını getiriyor.

Infinity 2006 yılında Tayvan’ın ilk HD OB van aracına sahip olmuştu. Taipei’deki Infinity, 30 yıldan fazla zamandır Tayvan’ın önde gelen yayın ve medya yapım şirketlerinden birisi. Infinity 1986 yılında Tayvam piyasasında önemli bir oyuncu ve öncü olarak kuruldu. Şirket müşterilerine yüksek kaliteli format seçenekleri ve endüstri lideri ürünler sunmak için sürekli değişen uluslararası standartlara kendini güncel tutmayı ana hedefine koyarak, en son yayın ve post prodüksiyon teknolojilerine yatırım yaptı. Infinity Artemis’i, Calrec’in Tayvan’daki bayii ve ses/görüntü sistem bütünleştiricisi olan Hi-Pro Technology (Cinchy Corporation) firmasının tavsiyesiyle seçti.

Küçük boyutlu Artemis yüzeyi, Infinity’nin canlı etkinlik OB operasyonlarına mükemmel uydu; gücü ve ölçeklendirilebilirliği, bugün ve gelecekte her türlü yapımı yürütebilmeyi garantiliyor. Infinity için ses yayınında en yüksek standartları yakalamak, 4K görüntüler üretmek kadar önemli.

4K UHD Infinity aracının 2016 yılında hizmete başlaması, Jody Chiang için 25 elveda konserinin DVD film yapımı ve Tayvan’ın ilk seçilen kadın başkanının basın toplantısı ile aynı zaman denk geldi. Infinity o zamandan beri aracın donanımını güncellemeye devam etti ve çok sayıda 4K UHD HDR konser, spor ve canlı etkinlikte kullanıldı.

Deaflympics ve Dünya Olimpiyat Oyunları törenleri ile 2017 Summer Universiade başarı, uzmanlık ve deneyimlerine sahip Infinity, açılış ve kapanış törenlerinin kesintisiz 4K yayınları için farklı yarışma mekanlarındaki 16 araçlık HD OB filosu ve CTS (Chinese Television Station) ile işbirliği yaptı.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.