Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Vinten µicroVRC Kamera Denetleyici
Vinten µicroVRC Kamera Denetleyici
26.03.2018 12:40

Bir Vitec Group markası olan kamera destek sistemleri uzmanı Vinten, µVRC (µicroVRC) denetleyicisini sunuyor. Yakında CABSAT 2017 fuarında tanıtılan µVRC denetleyici, her boyutta ve biçimde stüdyolarda üst düzey robotik sistemleri ve üçüncü firmaların PTZ donanımlarını denetlemeye imkan veren, türünün ilk örneği bir ürün. Kendi bütçelerine uygun, eksiksiz bir robotik çözüm arayan kullanıcılara dönük µVRC, içerik yaratma ve yayın kalitesinde hareket ve denetimde üstün esneklik sunan Vantage küçük boyutlu robotik kafa ile birlikte kullanım için ideal. 

Üretilen ve tüketilen içeriklerin miktarı hızla artarken, yapımların maliyetleri önemli oranda düştü ve yayın kalitesinde cihazlar küçük stüdyolar için bile erişilebilir hale geldi. Küçük stüdyolar ortaya çıktıkça, Vinten yenilikçi Vantage küçük boy robotik kafasını bu artan kitle için esnek, ergonomik bir denetim çözümüyle birleştirmek istedi. Yeni µVRC ile Vinten artık her türlü stüdyonun yüksek kaliteli Vinten robotik sistemlerinin ve mükemmel denetimin avantajlarından yararlanmasını sağlayacak eksiksiz ve güçlü bir çözüm sunuyor. 

Sistemlerle kolay bütünleşen µVRC denetleyici, Vantage küçük boy kafa veya üçüncü firmaların PTZ donatımları üzerinde denetim ihtiyacı olan müşterilere çeşitli çekim açıları için birden fazla birimi denetleme imkanı veriyor. Vinten’in üst düzey HD-VRC yazılımının kolay yapılandırılabilen sürümü, kullanıcılara kamera seçim, ön ayarlı çekim, gölgelendirme, oynatım ve üçüncü firmaların anahtarlama cihazlarıyla bütünleşme gibi özelliklere erişim sunuyor. Kolay okunan dokunmatik ekranı ve kullanıcı dostu USB joystick panel, işlev tuşlarını kişiselleştirme seçeneğiyle kolay kullanımlı. Tak-çalıştır teknolojili µVRC denetleyicinin otomatik keşif ayarı, kullanıcının robotik cihazlarının hızla ayarlanmalarını sağlıyor.

µVRC ölçeklendirilebilir bir çözüm olarak kullanıcılara ihtiyaçları ve bütçeleri doğrultusunda denetleyicinin işlevlerini uyarlama ve arttırma imkanı veriyor. Kullanıcılar ek lisanslama modülleri satın alarak yazılımı Vinten HD-VRC sisteminde bulunan özelliklerin tamamına kadar genişletebiliyorlar. Ekler arasında üçüncü firmaların PTZ donatımlarıyla bütünleşme, ICE desteği, ek Vantage kafaları, Vinten otomasyon arayüzü ile tam uyumluluk var.

Stüdyo piyasası hızla değişiyor ve küçük boy profesyonel video kameralara ihtiyaç artıyor. Vantage ile beraber µVRC kullananlar, bütçelerini aşmadan hangi kamera ve lensin kendilerine en uygun olduğunu seçme olanağını elde ediyorlar. Şimdi de ihtiyaca göre işlev ekleme sayesinde bu yeni denetleyici piyasaya yepyeni fırsatlar getiriyor; özelikle yeşil ekranlı yayın uygulamalarına.


Ürün µicroVRC Kamera Denetleyici
Marka Vinten
Firma Bilgipark
Telefon 0212 283 54 39
Web
www.bilgipark.tv