Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser Digital 6000 Kablosuz Mikrofon Sistemi Ödül Aldı
Sennheiser Digital 6000 Kablosuz Mikrofon Sistemi Ödül Aldı
30.03.2018 11:13

NAMM 2018 fuarında verilen 17. Annuel Parnelli Awards, Sennheiser Digital 6000 kablosuz mikrofon sistemine, Indispensable Technology – Audio kategorisinde ödül verdi. Anaheim Hilton otelinde gerçekleştirilen tören sırasında ödülü şirket adına Sennheiser RF kablosuz iletim ve spektrum uzmanı Joe Ciaudelli aldı.

Sennheiser Profesyonel Ses Direktörü Greg Beebe yorum yaptı: “Front of House ile Projection, Lights & Staging News dergilerinin abonelerinin Digital 6000’i “vazgeçilmez teknoloji” (Indispensable Technology) olarak seçmelerinden onur duyuyoruz. Ses uzmanları ve endüstrinin meraklılarının beğendikleri ses ürünü olarak oylarını almak, Digital 6000 onların gereksinimlerini karşılamaya yönelik tasarlandığı için önemli.

Günümüzün yoğun radyo spektrumunda önemli yere sahip Digital 6000 radyo mikrofon sistemi, intermodülasyonsuz ürünler yaratmak için üretildi. Sonuç olarak daha az alanda daha fazla sayıda kanal, eşit mesafeli ızgara şeklinde düzenlenebiliyor. Bu da yapımlara kablosuz bağlantılar kullanmak için daha fazla spektrum bırakıyor.

Digital 6000’in amaca özel tasarlanan üst düzey ses kodeği, analog gürültü zeminini ve sıkıştırmayı ortadan kaldırarak, çok ayrıntılı, tamamen doğal sesi garantiliyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.