Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dome Productions, ChyronHego LyricX Teknolojisini Genişletti
Dome Productions, ChyronHego LyricX Teknolojisini Genişletti
02.04.2018 15:57

Kuzey Amerika’nın önde gelen yapım tesislerinden olan uzun zamandır ChyronHego kullanan Dome Productions, ChyronHego LyricX grafik yaratma ve yayınlama ortamı tabanlı yayın grafik yeteneklerini genişletti. 13 yeni ChyronHego Mosaic XL2 grafik platformu satın alan Dome Productions, artık 17 mobil yapım aracının hepsini genel LyricX grafik iş akışlarının içerisinde kullanabiliyor.

Dome Productions Mühendislik Direktörü Mike Johnson şunları söyledi: “Chyron, ve şimdi de ChyronHego, 25 yılı aşkın bir zamandır yayın grafiklerinde değerli çözüm ortaklarımız oldular, ürünlerinin güvenilirliği ve olgunluğuna güveniyoruz. Çoğunlukla zorlu mobil ortamlarımızda ChyronHego sistemlerine güvenebileceğimizi bilmek son derece önemli. Tüm yapım araçları filomuzu ChyronHego LyricX tabanlı karakter üreteçlerinin en son kuşağıyla yükseltmek, operasyonel olarak ileri doğru büyük bir adım ve müşterilerin isteklerine doğrudan bir yanıt. Tüm filomuzda ortak bir karakter üretim formatı olması bize hız ve kapasite kazandıracak ve her boyutta yapımlara ivme kazandıracak.

Diğer birçok hizmetin yanı sıra Dome Productions mobil yapım tesislerine geniş çeşitlilikte canlı yayın, spor ve eğlence programları ile canlı web görüntü yapım ve akış hizmetleri sunuyor. Mosaic XL2 sistemlerinin 1080p yetenekleri, özellikle şirket gittikçe daha fazla sayıda 4K yapım işi alırken Dome’un geleceğe ilerlemesine yardımcı olacak. Dome mobil teknolojisini yükseltme sürecinde teknolojisine katma olasılığı için yüksek dinamik aralığı (HDR) da test ediyor.

ChyronHego Spor Mekanları Ulusal Direktörü Brian Spiers şunları söyledi: “Bu önemli yeni yatırımla Dome Productions uzun vadede ChyronHego’nun en iyi yayın grafikleri çözüm ortağı olduğuna dair güçlü bir mesaj veriyor. Çözümlerimizin Dome yayın araçlarında yıllardır kullanılıyor olmalarından onur duyuyoruz. Dome yapım filosunda birçok içerik sağlayıcı müşterisi ile aynı grafik yaratma çözümlerini kullandığı için, her müşterinin kendine özgü gereksinimlerini daha iyi karşılayabiliyor. Böylece ChyronHego çözümleri, Dome Productions gibi çözüm ortakları ile içerik sağlayıcılar arasındaki ara bağlantılı iş akışlarını hızlandırıyor. ChyronHego’nun Kuzey Amerika’da mobil yayın piyasasının yüzde seksenden fazlasına sahip olmasının bir nedeni de bu.

ChyronHego ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.