Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Slomo.tv Ürünleri İdeaPro ile Türkiye‘de
Slomo.tv Ürünleri İdeaPro ile Türkiye‘de
20.07.2017 19:10

Slomo.tv, 2007 yılında uzman ekibi ile dijital video,  yazılım geliştirme ve bilişim alanında köklü tecrübeye sahip bir Rus şirketi olan Picture Element temelinde üretime başlamıştır. Bu kadro ürünlerini tasarlarken, ürün bileşenlerinin maksimum kullanımına, ölçeklenebilir mimari tasarıma, diğer yayıncılık sistemleriyle uyumluluğuna ve yeni teknoloji uygulanmalarının, mevcut yayın üretim altyapısına kazandırılmasına odaklanmıştır.

Uzmanlık alanına, ağırlıklı olarak yayıncılık kalitesinde üretilen çok kanallı profesyonel video kayıt cihazları ile yön veren firma, bu ürünleri tasarlarken gerek uzman kadrosu, gerekse kullanıcılardan gelen geri bildirim ve talepleri değerlendirmiş, bu doğrultuda daha ergonomik, eksiksiz ve sorunsuz çalışabilen cihazlar üretmeyi hedef edinmiştir.

Slomo.tv’nin üretime başladığı bu yıllarda, mevcut bantlı kayıt cihazlarının yerini almaya başlayan, bantsız video kayıt ve üretim teknolojilerinin geleceği ve performansları tartışılıyordu. Slomo.tv, tüm bu tartışmaların ışığında, geliştirdiği her yeni ürünü dünya pazarına sunmadan öncelikle Rusya ‘da titiz testlere tabi tuttu ve yakaladığı kalite ve başarı ile kısa sürede bu yeni teknolojiler sektör standartlarını belirlemeye başladı.

Slomo.tv’nin kayıt cihazları ile öne çıkan başarısı, günümüzde özellikle canlı spor yayıncılığında kritik öneme sahip “tekrar oynatım (replay)” ürünleriyle devam etti. Birçok büyük yayın kuruluşunun canlı yayınlarda tercih ettiği en önemli markalardan biri olan Slomo.tv, “Arrow” ürünüyle yayında telafisi olmayan bu tip anlarda kalite ve kararlılığını tüm sektöre kanıtladı.
Son birkaç yıldır dünya spor federasyonlarının sürekli arayış içinde olduğu ve 1-2 yıl içinde birçok spor dalında standart kullanım yapısına geçişi planlanan “video hakem” uygulaması, Slomo.tv tarafından AR-GE çalışmaları tamamlanarak ürün haline dönüştürüldü ve kullanımına başlandı. Şu anda basketbol karşılaşmalarında resmi olarak kullanılan, futbol karşılaşmalarında ise test aşamasında olan “video hakem (VideoReferee)” canlı spor yayınlarında çok önemli bir standart olarak yerini alacak.

Slomo.tv 2017 yılı başından itibaren İdeaPro temsilciliğiyle Türkiye pazarında ürünlerini satışa sundu. Slomo.tv, faaliyet gösterdiği diğer ülke pazarlarında olduğu gibi Türkiye ’deki misyonunu da, tüm küçük ve büyük ölçekli yayıncı şirketleri, Slomo.tv ekipmanları ile tanıştırmak ve kalitesiyle kullanıcılarına para, zaman ve güç kazandırmak olarak belirlediğini açıkladı.

Slomo.tv ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilir veya www.slomo.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.