Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Annova OpenMedia NEWSBOARD Haber Uygulaması
Annova OpenMedia NEWSBOARD Haber Uygulaması
01.06.2018 11:04

OpenMedia NEWSBOARD uygulaması muhabirler ve kurgu ekipleri için modern ve birleşik bir web tabanlı kullanıcı arayüzü sağlıyor. Fikir aşamasından dağıtıma kadar hikayenin yapım sürecini düzenlemeye yardımcı oluyor. 

  • Grafik butonlarından oluşan geniş ve kişisel düzenlenen bir panodan Twitter, Instagram, YouTube, ajans, RSS, etkinlik veya ham malzeme aramaları
  • Haber öykülerini “kim, ne, ne zaman, nerede” gibi aşamalarla oluşturma
  • Öyküleri mobil, web, TV, radyo için çeşitli formatlarda planlayıp dağıtma
  • Muhabirlere, kurgu uzmanlarına, kameralara, OB van araçlarına haber öyküleri, görevler, kurulumlar atama ve bu kaynakları bir harita üzerinde takip etme
  • Web grafik butonlarıyla üçüncü firmaların kurgu sistemleriyle bütünleşip OpenMedia NEWSBOARD arayüzünü terk etmeden içerik yapımı (ses, görüntü, resim kurgu sistemleri, web CMS HTML5 kurgu sistemleri, prompter metinli TV ve radyo multimedya senaryoları vb)
  • Takip edilen öykülerde yeni bir kaynak, yeni ham malzeme, yorum, durum güncelleme gibi şeyler olduğunda bilgilendirme

Merkezinde malzeme verisi tabanlı iş akışları olan OpenMedia NEWSBOARD, birkaç kişiden binlerce muhabire kadar çeşitli ekiplere uygun. OpenMedia NEWSBOARD kişiselleştirilebilen ve açık grafik butonlu mimarisiyle haber odasının iş akışı değişikliklerine ve ileride ortaya çıkabilecek zorluklara yanıt verebilmesini sağlıyor. 

Birleşik kullanıcı arayüzü

Kullanıcılar Personal, Team ve Public panolarla modern bir görünüm altında ajans haberleri, haber öyküleri, sosyal medya, CMS, PAM, MAM ses/görüntü içeriklerinden tüm haber odası verilerini bulup düzenleyebiliyorlar. OpenMedia NEWSBOARD bu avantajlarıyla ideal bir muhabir portalı oluşturuyor.

Sosyal medya ile bütünleşme

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube beğenilerinden sosyal platformlarda gerçek zamanlı olarak yükselişteki konuları keşfedip planlama yapılabiliyor.

Öykü merkezli çalışma

Öyküler birden fazla muhabir, ekip veya çıkış kanalı arasında aşamalara ayrılabiliyor, değerlendirilebiliyor ve paylaşılabiliyor.

Ortamlar arası planlama

Kurgu uzmanları ile yapımcılar, çevrim içi, mobil, V ve radyo için çıkış ürünlerini; çekim, son kurgu, konuk randevuları, grafikler, canlı çekimler, kayıt isteklerine göre kaynakları planlayabiliyorlar.

Ölçeklendirilebilen, buluta hazır teknoloji

Tamamen web tabanlı NEWSBOARD arayüzünün dayandığı mimari, aynı anda yüzlerce kullanıcıyı yönetebiliyor. OpenMedia NEWSBOARD tesis içinde veya bulut ortamına kurulabiliyor.

Tamamen bütünleşik

OpenMedia NEWSBOARD Active Directory, CMS, MAM, MOS aygıtlarıyla, kaynak çizelgeleme sistemleriyle, Rundown yönetim sistemleriyle, grafiklerle bütünleştirilebiliyor. Ayrıca istemci tarafındaki Javascript API, kullanıcı arayüzünün ve iş akışlarının kolayca kişiselleştirilebilmelerini sağlıyor. 


Ürün OpenMedia NEWSBOARD Haber Uygulaması
Marka Annova
Firma Baran Bilişim
Telefon 0212 343 13 68
Web www.baranbilisim.com.tr