Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clear-Com FreeSpeak II Kablosuz İnterkom Sistemi Singapur’da
Clear-Com FreeSpeak II Kablosuz İnterkom Sistemi Singapur’da
06.06.2018 16:56

Singapore Drama Centre Theatre’da gösteri yapan Pangdemonium Theatre Company, bir Clear-Com FreeSpeak II kablosuz interkom sistemi kiraladı. Teknik ekibin çalıştığı arka mekandan izleyici alanına kadar tüm gösteri tesisinde doğru, hassas ve zamanında haberleşme için sistemde sekiz kablosuz bel paketi, sekiz kablolu bel paketi ve bir ana istasyon kullanıldı.

2010 yılında Adrian ve Tracie Pang tarafından kurulan Pangdemonium’un hedefi, meydan okuyan, ilham veren, ilgi uyandıran, erişilebilen ve hepsinden önemlisi sanatsal düzeyi yüksek, eğlenceli ve yapım değeri olan öyküler anlatmak. Şirket sanatçıların ve teknik personelin profesyonel ve besleyici bir ortamda çalışabilmeleri için fırsatlar yaratarak yeni yetenekleri aktif olarak destekliyor.

Pangdemonium Theatre Company Sanat Yönetmenlerinden Adrian Pang şunları söyledi: “Singapore Drama Centre’daki haberleşme kesintisiz oldu. İnterkom sistemi kablosuz aygıtlarla dolu izleyici alanına rağmen kristal netliğinde ses sundu. Clear-Com FreeSpeak II kesinlikle güvenilir.

Clear-Com FreeSpeak II sayesinde Pangdemonium merkezinde bel paketleri ana istasyona kablosuz ve hızla bağlandı ve farklı gruplar verimli bir şekilde haberleşti.

Pangdemonium Theatre Company Sanat Yönetmeni Tracie Pang vurguladı: “Fun Home oyununun yapımında kullandığımız çok sayıda hareket halinde vagon, sahne ekibinin izleyici alanından gelen işaretlerle koordine olmasını gerektirdi. Gruplar oluşturulup sahne ekibinin sahne yöneticisinin konuşma akışını bölmeden birbirleriyle haberleşip sorunları gerçek zamanda çözmeleri sağlandı. Sahne arkasından soyunma odalarına, kontrol kabininden gözcü galerisine kadar tiyatronun her yerini kapsama alanına almamız mükemmel.

Clear-Com FreeSpeak II dünya çapında lisans gerektirmeyen 1,897-1,933GHz ve 2,4GHz frekans bantlarında çalışıyor. Bu yüksek performanslı kablosuz interkom sistemi, büyük ölçekli çalışmalarda yoğun haberleşmeler için tasarlandı. Geniş bir kapsama alanında kesintisiz kablosuz bağlantıyı koruyan çözüm, kristal netliğinde sesiyle ideal bir kablosuz dolaşım interkom sistemi.

Tracia Pang sözlerine devam etti: “En iyi nokta, bel paketlerinin kullanımı kolay ve ana istasyonla hızla eşleşir olmaları ve 18 saat bekleme süresi. Kristal netliğinde ses elde ettik ve Clear-Com FreeSpeak II sistemini mekanın mevcut Clear-Com 2 kablolu ortak hatlı interkom çözümüne sorunsuz olarak bağlayabildik.

İnterkom sistemini en çok kullanan kişi olarak sahne yöneticisi bir sistemin yapımın gereksinimlerini tam olarak karşılaması konusundaki en yetkili kişi.

Fun Home oyununun sahne yöneticisi Cat Andrade, deneyimini özetledi: “Fun Home oyununda haberleşme çok iyiydi. Clear-Com FreeSpeak II sistemiyle sesle ilgili hiçbir sorun yaşamadık. Ses düzeyi ayarlarıyla uğraşmadan herkes birbirini duyabildi. Paketlerin hiçbiri hantal değil. God mikrofonu kullanmak, bir el mikrofonu kullanmaktan çok daha kolay oldu. Bekletmeler ve duraklamalar çok hızlı oldu. Kafa setleri hafif ve rahat. Gelecek gösterilerde Clear-Com FreeSpeak II kullanılmasını kesinlikle öneriyorum.

Clear-Com ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77  numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.