Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Mavi Grup İletişim Yayıncılık Günleri İstanbul’da Gerçekleştirildi
Mavi Grup İletişim Yayıncılık Günleri İstanbul’da Gerçekleştirildi
06.06.2018 16:59

Sektörün köklü kuruluşlarından Mavi Grup İletişim, geçtiğimiz yıllarda başarıyla gerçekleştirdikleri “Yayıncılık Günleri” etkinliğini birkaç yıl aradan sonra 8 - 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul ofislerinde yeniden gerçekleştirdiler. Dört gün süren etkinlikte,  Mavi Grup İletişim bünyesinde olan markalar üzerinden radyo ve TV yayın teknolojilerine dair teorik ve pratik bilgileri ziyaretçilerle paylaştılar. Atempo İstanbul ofisinin demo odasında gerçekleştirilen etkinliğe sektörden bir çok isim katıldı.

Bugünün ve geleceğin yayıncılık teknolojisi, internet televizyonculuğu, görüntülü radyo yayıncılığı, ışık masaları ve portatif/stüdyo LED ışıklar hakkında sunumların yapıldığı etkinlikte Shure, Livestream ve Telos Alliance markalarına özel sunumlar da yapıldı.

Yayıncılık ve profesyonel ses sektörlerinde çok iddialı olan Shure Axient Dijital, Mavi İletişim’in yeni distribütörlüğü Livestream’in ürün ailesinin yanı sıra, Telos Alliance firmasının üst segment olarak piyasaya sürdüğü Axia Fusion radyo mikseri, efsanevi ses prosesörü Omnia ONE yerine çıkarttığı Omnia VOLT ve Velvet markasının amiral gemisi Velvet 2X2 Power Spot ürünlerinin de tanıtımları yapıldı.

Shure, Telos, Livestream ve “Yayıncılık Günleri”nde bahsedilen diğer ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi Grup İletişim’i arayabilirsiniz.