Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Motu Stage-B16 DSP, Miks, Wi-Fi Kontrolüyle 16 Girişli Stage-Box ve Ses Arabirimi
Motu Stage-B16 DSP, Miks, Wi-Fi Kontrolüyle 16 Girişli Stage-Box ve Ses Arabirimi
24.07.2018 11:27

En kritik ve en zorlu stüdyo ortamlarından dünyanın en büyük sahnelerine kadar, Stage-B16, güçlü ve esnek AVB ağına sahip sağlam bir stage-box olarak, Motu’nun ödüllü ses arabirimleriyle aynı mükemmel analog kaliteyi sunar.

Üç ürün bir arada

1)AVB Ethernet “dijital snake” bağlantısı ile DSP donanımlı sahne kutusu, 2) kablosuz kontrollü 12-bus dijital mikser, ve 3) Mac ve Windows için evrensel olarak uyumlu ses arabirimi.

192 kHz’e kadar stüdyo kalitesinde analog performans ve en zorlu durumlar için uygun performans

Stage-B16, bir stage-box’da analog ses performansı için yeni bir standart belirler. 8 XLR analog çıkışı, normalde çok yüksek maliyette olan ürünlerde bulunan ölçülmüş bir performans seviyesi olan 123 dB DR sunar.

Precision Digital Trim Preamp kazanç için hassas uzaktan kumandası 

Dijital olarak kontrol edilen analog preamp kazancı, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefonunuzda çalışan web uygulaması yazılımlarından 1 dB’lik artışlarla kazanç ayarlarını kaydetme yeteneği sayesinde hassas ayarlamalar sağlar.

16 stüdyo mikrofonu girişi, stüdyo ve sahne için ultra hatasız preamp

16 bireysel mikrofon preamp’ı, -110 dB THD + N (-1 dBFS, ağırlıksız, 1 kHz) ile 117 dB dinamik aralık (DR) sunar. Her girişte 63 dB ön amplifikatör, bireysel 48V fantom gücü ve -20dB pad bulunur.

Stage-box Front of house - veya ağdaki herhangi bir yerde 16 mikrofon sinyalini çalıştırın

Stage-B16, stage-box konusunda yeni bir standart belirliyor. AVB ağ teknolojisiyle, standart Ethernet kabloları üzerinden mikro sinyalleri 100 metreye kadar olan bir ön konsol mikser konsolu ve ağdaki diğer monitörlerle, örneğin mikser konsolu veya bilgisayar tabanlı kayıt teçhizatı gibi çalıştırabilirsiniz. Küçük-orta ölçekli uygulamalar için Stage-B16, dizüstü bilgisayarınızdan, tabletinizden veya akıllı telefonunuzdan kablosuz olarak kontrol edilen tüm canlı ses miks görevlerini yerine getirir - hepsi çok iyi olan ses kalitesi ve birinci sınıf bir kayıt stüdyosuna aittir. 

DSP ile çalışan miks, 48 kanallı ve 12 bus’lı konsol tarzı miks

Stage-B16’daki mikser, Motu’nun amiral gemisi 1248 ve 16A arayüzlerinde bulunan mikser ile aynıdır. Geniş formatlı bir miks konsolunda yolunuzu biliyorsanız kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Büyük bir konsolda miks yapmak istiyorsanız, sürücü koltuğu artık sizindir. 

Modellenmiş analog EQ ve kompresör 32-bit hassasiyeti ile Vintage işlem

İngiliz analog miks konsolları müzikal EQ profilleri ile ünlüdür. Stage-B16, bu klasik EQ’ları size, bu görkemli masalarda bulunan aynı, sihirli EQ etkisini vermek için özenle kullanır. Her giriş kanalı ayrıca peak/RMS işlemine sahip klasik bir kompresör sunar. 

Herhangi bir cihazdan web uygulaması kontrolü

8A’yı kontrol etmek için kullandığınız yazılım sabit diskinizde bulunmuyor. Donanımın kendisinden sunulan bir web uygulaması. Bu, 828es’in dahili DSP’sini, miksi, cihaz ayarlarını ve ağdaki ses yönlendirmeyi, favori web browser’ınızı kullanarak bir dizüstü bilgisayar, tablet veya internete bağlı akıllı telefonunuzdan yapabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı ağı paylaştığı sürece, herhangi bir platformdaki herhangi bir web işlemcisini (Mac, Windows, Linux, iOS, Android) kullanabilirsiniz.

Kablosuz kontrol ile bağımsız çalışma - Her şeyi iPad veya iPhone’unuzdan kontrol edin

Bir Apple Airport veya diğer bir Wi-Fi yönlendiriciyi standart bir Ethernet kablosuyla doğrudan Stage-B16’ya bağlayın ve Stage-B16’nın güçlü miks ve DSP efektlerini bir bilgisayar olmadan akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edin. Canlı ses miksi için harikadır!

Ethernet “snake” ve ses ağı 

Stage-B16, profesyonel ses ağı için IEEE tarafından geliştirilen yeni endüstri standardı olan AVB Ethernet’i kullanarak “dijital snake” bağlantısını sunar.

Motu AVB Switch (ayrıca satılır) kullanarak beş adede kadar Motu arabirimini bağlayın

Ultra düşük ağ gecikmesi ile standart AVB/TSN anahtarları ve ağ kablosu kullanarak birden çok arabirim ve bilgisayarla bir ağ oluşturun, uzun kablolarla bile (noktadan noktaya 100 metre). Ağdaki cihazlar ve bilgisayarlar arasında yüzlerce ses kanalı oluşturun.

Evrensel bağlantı – Sınıf uyumlu USB 2.0 ve Ethernet üzerinden ses

Stage-B16, şimdi ve gelecekte tüm kart uyumluluğu için bilgisayarınıza ses sınıfı uyumlu yüksek USB 2.0 hızıyla (USB 3.0 ve iOS ile de uyumlu) bağlanır. Alternatif olarak, Mac OS X Yosemite (10.10) veya sonraki bir sürümü çalıştırıyorsanız, ses arabirimi olarak çalışmak için standart bir Ethernet kablosu kullanabilirsiniz. Her iki durumda da, Stage-B16 tüm ses yazılımlarıyla uyumludur.

Hızlı setup ön ayarları - Motu arayüzünüzü tek bir tıklama ile tamamen dönüştürün

Stage-B16 çok esnektir, stüdyoda, sahnede ve kurulum boyunca birçok alana hizmet edebilir. Hızlı Kurulum menüsü, Stage-B16’yı, standart bir ses arabirimi olarak kullanmaktan, bir konumdan diğerine bir ağ “snake” olarak kullanmaya kadar pek çok yaygın durum için anında yapılandırmanızı sağlar. Bir ön ayar seçildikten sonra, yönlendirme sistemini ve mikser ayarlarını özel gereksinimlerinize daha uygun hale getirmek için kolayca özelleştirebilir ve daha sonra kendi özel ön ayarlarınızı kaydedebilirsiniz.


Ürün Stage-B16 DSP, Miks, Wi-Fi Kontrolüyle 16 Girişli Stage-Box ve Ses Arabirimi
Marka Motu
Firma Akalın
Telefon 0212 293 10 68
Web www.akalinmuzik.com