Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Lawo VSM Dubai’de
Lawo VSM Dubai’de
22.07.2017 15:41

Dubai’nin resmi medya kuruluşu Dubai Channels Network (DCN), Lawo’ya güveniyor. Bir dizi basılı yayın, radyo ve televizyon kanalından oluşan şirket, dış yayınlar bölümünde gömme/ayırma, kare senkronlama, renk düzeltme işlerinde daha önce Lawo V_pro8 görüntü işleme aygıtları kullanmaya başlayarak ağırlık, kabin yeri ve güç gereksinimlerini azaltmıştı.

DCN kısa süre önce Lawo’dan bu kez de iki yeni OB van aracına VSM yayın denetim ve izleme sistemi aldı. Yedekli sunucularla tasarlanan kontrol sistemi, gelişmiş ve esnek IP tabanlı yayın denetim ve izleme sağlayarak, mobil araçlardaki ve harici cihazların yönetimini tek bir sistem içerisinde bütünleştiriyor.

VSM bir TCP/IP omurgası kullanıyor ve üreticiye bağımlı protokoller arasında en yüksek karşılıklı çalışma uyumluluğu sunarak, başlıca tüm görüntü ve ses yönlendirici modelleri, görüntü ve ses mikserleri, interkomlar, monitör altı ekranlar (UMD), çoklu görüntüleyiciler ve diğer üçüncü firma ürünleri denetleyebiliyor. Kullanıcı panelleri ve arayüzleri, farklı iş akışlarının ve uygulamaların gereksinimlerini karşılamak için sınırsızca yapılandırılabiliyor. Tüm sistem yedekli denetim altında çalışıyor. Tüm OB van aracının ayarları bir butona basılarak kaydedilebiliyor ve geri çağrılabiliyor. Bütün bu özelikler yapımlar sırasında gelişmiş iş akışları ve basitleştirilmiş çalışma ile avantajlar getiriyor.

Lawo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.