Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Vestel
Vestel
01.10.2018 15:51

Tüketici elektroniği ürünleriyle ülkemizin en çok satan yerli üreticilerinden Vestel, kurumsal çözümleriyle yıllardır IBC fuarına katılıyor. Bu yıl da başarılı bir şekilde ülkemizi temsil ettiler.

SAP Digital Boardroom Toplantı Odası Çözümü

Günümüzün iş dünyasında çoğu yönetici heterojen raporlama çözümleri ve statik içerik ağırlıklı toplantılarla uğraşmak zorunda kalıyor. Yöneticilerin gereksinim duydukları, karar verebilmek için gerçek zamanlı haber alma, özel amaçlı raporlama ve olası koşullara göre analiz. Burada SAP Digital Boardroom ve Vestel Interactive Flat Panel Display (IFPD) akranlar yönetim kurulu toplantılarını tek yönlü sunumlardan gerçek zamanlı olgulara dayalı tartışmalara dönüştürdüğü için gelecek vadeden bir çözüm olarak öne çıkıyor. SAP ile işbirliği sayesinde Vestel Interactive Flat Panel ekranlar artık Digital Boardroom’u tam olarak destekliyor. Dokunmatik ekranlarla donatılan Vestel IFPD ekranlar, şirketle ilgili gerçek zamanlı veriler sunarak işletme performansını yükseltiyor. Her biri veri görselleştirilebiliyor, toplantı hazırlık süreleri kısalıyor, üç ekranla daha fazla içerik sunuluyor, işletmenin her unsuru analiz ediliyor, büro dışındaki personel internet üzerinden toplantılara katılabiliyor ve sesli konferans destekleniyor. 

Smart Home Ready TV

Vestel, ana aygıtın Vestel televizyon olduğu bir akıllı ev çözümü geliştirdi. Çözüm harici bir alıcı donanımı gerektirmiyor. Vestel televizyonlar artık akıllı ev yazılımı yüklenmiş şekilde teslim ediliyor. Vestel Smart Home sensörleri ve anahtarlama aygıtları Vestel Smart TV’ye eklendi. Denetim mobil uygulamadan yapılabiliyor. 

Hotel TV 

Vestel’in Hotel TV portföyünde otel işletmecilerinin her ihtiyacını karşılayacak dört farklı ürün serisi var. Ayrıca büyüyen otelcilik piyasasına yönelik çözüm ürünleri de mevcut. Vestel Hotel TV serisi üstün resim kalitesi, kolay kurulum ve kullanım, zengin konuk deneyimi, tesis içi teknik destek sunuyor. Serideki Basic, Coax, Cloud ve IP çözümleri, karşılama ekranından başlayıp akıllı uygulamalara ve internet hizmetlerine kadar uzanan çeşitli avantajlar sunuyor. Tüm ürün serisi, PMS bütünleşmesiyle merkezi kanal yönetimi için avantaj sunan Vestel’in yazılımı ile eksiksiz yönetilebiliyor. Vestel’in çevre dostu ve sürdürülebilir teknolojisi, müşterilerine minimal maliyetle işletme imkanları veriyor. 

UHD Irdeto Kartsız TV 

Vestel televizyonlar artık Irdeto şifreli içeriklerin şifrelerini CAM modülü veya set üstü alıcı donanımı olmadan çözebiliyor. Desteklenen Irdeto işletmecilerinin televizyon programları, akıllı kart olmadan kolayca izlenebiliyor. Set üstü alıcı gerekmeden, abonelik bir telefon araması ile başlatılabiliyor. 49 ve 55 inç ekran boyutlarındaki televizyonlar Ultra HD çözünürlük, Smart TV (Smart Center, YouTube, Netflix, Wireless Display, Advanced EPG, USB & HDMI), yüksek dinamik aralık (HDR), geniş renk gamı (WCG), Dolby Audio ses sunuyor.

www.vestel.com.tr

Önceki Makale
TÜRKSAT
Sonraki Makale
Zero Density
En Çok Okunanlar
Dergi