Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > TVLogic LVM-171S LCD Monitör
TVLogic LVM-171S LCD Monitör
22.10.2018 12:29

QC-Grade 17 inç modeli LVM-171S, 1920x1080 gerçek çözünürlük, DCI-P3’e kadar geniş gamlı reprodüksiyon, zengin kontrast oranı ve geniş izleme açısı sunan bir 16,5 inç IPS LCD panele sahip. Tamamen yeniden tasarlanan görüntü işleme birimi, güçlü çift kanallı performans ve kusursuz görüntü reprodüksiyonu sağlıyor. Çeşitli sinema kamerası logaritmikten doğrusala LUT’larını destekleyen monitör, sahada kolayca yükseltilebiliyor ve eksiksiz görüntü işleme özellikleri standart.

Ses düzeyi ölçüm gösterimi

SDI ve HDMI gibi terminallerden gelen görüntü sinyali girişiyle birlikte gömülü ses sinyalinin düzeyini görüntülüyor. 

Kapalı yazı

Monitörde kapalı yazı desteği mevcut. 

Blue Only / Mono

Ekranı görüntülemek için Red ve Green kanallar kullanılmayıp, sadece Blue veya Monochrome kanal kullanılıyor. Bu işlev SMPTE Color Bar kullanarak ekranın renk tonlarını (tonlar ve doygunluk) ayarlamak için kullanılıyor. Örneğin Blue kanal görüntülendikten sonra Color (veya Saturation) ve Tint (veya Hue) ayarlanıyor ki orijinal Magenta ve Cyan aynı parlaklıkta olsun ve orijinal Gray ve Blue aynı parlaklıkta olsun. 

Focus Assist

Kullanıcıyı en iyi odağı elde etmesi amacıyla bilgilendirmek için görüntünün sınırları üzerindeki piksellere bir renk atıyor. Bu işlevle kullanıcı özellikle sığ bir alan derinliğiyle çekim yaparken odaklanan alanı odak dışı alandan kolayca ayırabiliyor. 

H/V Delay

Ekranın merkezinde yatay ve dikey aralıkları görüntüleyerek, kullanıcıya yanıp sönen alanı kontrol edip sinyalleri senkronize etme imkanı veriyor.

Key Lock

Düğme veya anahtar kontrolünü kilitliyor.

Marker

Ekranda çeşitli türlerde görünüm oranlarını görüntülüyor. Çizgi rengi ve perde saydamlık seçimleriyle çok çeşitli işaretleyiciler ve güvenlik alanları kullanılabiliyor. Standart işaretleyicilerden biri gereksinimi karşılamazsa, bir User Marker da mevcut.

Aralık hatası

Giriş sinyalinin parlaklık (luma, Y) ve renk (chroma, C) bilgilerini analiz ediyor ve giriş sinyali belirlenmiş olan minimum değeri ve maksimum değeri aşıyorsa, piksel yanıp sönüyor. Bu işlev kullanıcıların varsa istenmeyen sinyal seviyelerini kolayca bulmalarına ve daha iyi pozlama ayarı yapmalarına yönelik.

Zaman kodu görüntüleme

Ekran üzerinde zaman kodu bilgisini görüntülüyor.

Görünüm oranı

Kullanıcı görüntünün genişlik/yükseklik oranını ayarlayabiliyor.

Çeşitli tarama modları

Görüntünün boyutunu denetliyor. Overscan: İzleyici tarafından iyi görülemeyebilen görüntünün dört köşesinin etrafındaki fazladan alan. Underscan: Görüntünün boyutunu, monitör kameranın gördüğü her şeyi gösterecek şekilde gösteriyor. 1:1 pixel: Belli bir çözünürlüğe veya en/boy oranına ölçeklendirmeden, orijinal resim çözünürlüğünü görüntülüyor.

Dalga şekli/vektörskop

Waveform Y:  Giriş sinyalinin Luma (Y’), Cd, Cr bileşenlerinin dalga şeklini görüntülüyor. Vector Scope: Giriş sinyalinin B-Y ve R-Y renk bileşenlerini X-Y eksenleri üzerinde görüntülüyor.

Anamorfik yayma

Anamorfik lensler ve görünüm oranları için ideal formatları ve çözünürlükleri destekliyor.

SD/HD için 1:1 piksel eşleştirme

Belli bir çözünürlük veya görünüm oranıyla eşleşmek için orijinal görüntüyü ölçeklendirmeden görüntülüyor. 

3G-SDI Level A/B

3G-SDI Level A/B girişini destekliyor.

UMD

Ekranda ANC verisinin kullanıcı tarafından düzenlenebilen 8 karakterini, kaynak ID veya Tally sinyalini gösteriyor.

PbP

Ekranda aynı anda birden fazla girişi görüntülemeyi destekliyor.

HDR emülasyonu

HDR emülasyonu işlevi sayesinde kullanıcılar çekim yerinde bir HDR resmin nasıl görüneceğini kontrol edebiliyorlar. PQ, HLG ve SLog3v modları ayarlayabiliyorlar.

Özel 3D LUT alımı

Davinci Resolve gibi NLE yazılımlarında kullanıcının 3D-LUT dosyalarını USB flash bellek ile yüklemeye imkan veriyor ve LUT’u VFM-055A veya F-7H üzerinde görüntülüyor. LUT’lar monitörde senkronize edildikten sonra, yapımda kolayca değiştirilebiliyor.


Ürün LVM-171S LCD Monitör
Marka TVLogic
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com