Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ross Abekas AirCleaner Canlı Yayın Video Geciktiricisi
Ross Abekas AirCleaner Canlı Yayın Video Geciktiricisi
21.02.2020 12:07

Canlı yayınlarınızda yanlışlıkla müstehcen içeriğin yayınlanmasıyla ilgili endişe duyuyor musunuz? Duymanıza gerek yok. AirCleaner, yayında kullanılamayacak kelimelere karşı yayını geciktirme, beklenmedik teknik arızalara, küfürlere ya da televizyonda müstehcen görüntülere karşı elektronik bir sigorta sağlar.

Nasıl? İçerik sansürcülerine, bir düğmeye basarak, istenmeyen içerikler yayına gitmeden önce göze batan görüntüleri ve rahatsız edici sesleri ortadan kaldırma ve izleme ya da dinleme şansı tanır. AirCleaner, maliyetli içerik ihlalleri olasılığını ortadan kaldırmak için çeşitli özellikler sunar.

Televizyonda Canlı Yayını Güvenli Yap
Program devamlılığı sağlamak için canlı yayınlardan çıplaklık, saldırgan dil ve müstehcen hareketleri ortadan kaldırın.
Esnek, zengin özelliklere sahip dijital gecikme, çeşitli video ve ses maskeleme teknikleri sunar.

Değişken video flulaştırma ve eşsiz ses karıştırma gibi dahili maskeleme teknikleri, içeriğe yardımcı olur ve üretim iş akışlarını basitleştirir.

Basit kurulum, çalıştırma ve kişiselleştirme, istenmeyen video ve/veya ses içeriğini gizlemek için operatör hatalarını en aza indirir.

İçeriği Sorunsuz Şekilde Gizle

  • Değişken bulanıklaşma, parlaklık mat’ı ve ikincil yedek giriş ile maskelenen video
  • Benzersiz ses karıştırma, susturma ve ikincil yedek girişle sesi maskeler.
  • İzleyiciler için “video değiştirme” ve “bip sesi”nden daha şık ve daha az dikkat çekici gizleme sağlar.

Temiz tut

  • Çeşitli global pazarlarda büyük yayın ağları tarafından kullanılan endüstri lideri bir çözüm sunar.
  • Müstehcenlik, kıyafet kazaları ve saldırgan jestlerden ceza almazsınız.
  • Dijital video ve ses gecikmesi ile sigortayı sağlar.

Görevi Paylaştır

  • Hassas içerikli, yüksek profilli yayınlar sırasında rahatsız edici içeriğin ortadan kaldırılmasını sağlamak için benzersiz Çift Kullanıcı işlemleri içerir.
  • İki kullanıcı arasındaki gecikme süresini basitçe ikinci bir “Panik Düğme Paneli” ile sağlar.
  • Basit kurulum ve kişiselleştirme ile operatör hatalarını en aza indirir.

Özel Kontrol Paneli
İki büyük “Panik Düğmesi” bulunan sağlam kontrol paneli masada çok az yer ihtiyacı duyar.

İstenmeyen İçeriği Kaldırma
Hızlı habercilik yapmak ve canlı yayının doğası, müstehcenlik, “kıyafet kazası” veya  saldırgan hareketler ceza yeme riskinizi artırır. AirCleaner, istenmeyen tüm içeriğin oluşturduğu riski ortadan kaldıran önde gelen dijital video ve ses geciktirme çözümüdür. AirCleaner, dünyadaki yüzlerce canlı televizyon stüdyosuna kuruldu ve rahatsız edici içeriğin yayınlanmasına karşı dijital bir sigorta sağlamaktadır.

Kolay Maskeleme İşlemleri
AirCleaner, yüksek maliyetli içerik ihlallerinin sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılması için çeşitli özellikler sunar; HD veya SD SDI video ve çok kanallı sesi destekler.

AirCleaner hem video hem de ses için aynı anda veya bağımsız olarak üretim esnekliği açısından çok sayıda maskeleme efekti üretmek üzere programlanabilir. Diğer gecikme sistemlerinden farklı olarak, AirCleaner rahatsız edici canlı içeriği maskeleyerek sürekliliğini korur; böylece izleyici kitleniz bir suçun maskelendiğinin farkında değildir. Bunu başarmak için, entegre bir efekt motoru, görsel müstehcenliklerin bulanıklaştırılmasına yönelik değişken bulanıklaştırma sağlar. Eşsiz Jumble özelliği, sesi tüm konuşmanın anlaşılamaz hale geleceği şekilde karıştırır; ancak ses devamlılığı ve seviyeleri korunur; böylece rahatsız edici bir kelime maskelenir.

AirCleaner ayrıca dahili olarak üretilen parlaklık matlarına ve/veya sessizliğe de geçiş yapabilir. Alternatif olarak, video ve/veya ses için yardımcı “güvenli” kaynaklar yayına verilebilir. AirCleaner AES ve gömülü sesi işler ve izleme amacıyla stereo analog ses çıkışı vardır. AirCleaner, video ve ses zamanlamasını telafi ederek ses/video senkronizasyon hatalarını dahi telafi eder.

Rossvideo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Türkiye Distribütörü Akratek Elektronik’i arayabilirsiniz.