Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Vertical Format Adapter ve Smart APU
ARRI Vertical Format Adapter ve Smart APU
22.10.2018 17:06

ARRI piyasaya yeni aksesuarlar sunuyor. Bunlar arasında kameramanlara en son film çekim eğilimlerine ayak uydurmakta yardımcı yeni dikey format destekleri ile pil değiştirme sırasında elektriği sürdüren gelişmiş bir güç kaynağı var.

ALEXA Mini için Vertical Format Adapter

Yeni ARRI Vertical Format Adapter, ALEXA Mini kameramanlarına cep telefonu ve tablet içeriği için kameranın sensörünü dikey yönlendirerek “portrait” çekim yapma imkanı veriyor. Adaptör moda çekimleri, sosyal medya ve diğer mobil platformların, alışveriş merkezleri ve havalimanı terminali dükkanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. 

Dört adet hafif destek sayesinde ALEXA Mini ve vizörü lens ekseninde 90 derece dönerek, yan çekim için sarsıntısız bir platformu etkin biçimde sağlıyor. ALEXA Mini için üretilen kamera destek aksesuarlarının çoğu dikey içerik yakalamak için kullanılabiliyor. Compact Bridge Plate CBP-1 (19mm stüdyo) ve CBP-2 (15mm stüdyo), Broadcast Plate for ALEXA Mini veya Mini Adapter Plate’ler MAP-1 ve MAP-2, normal çekimlerde kullanıldıkları işlevlerin aynılarıyla takılabiliyorlar. 

ARRI Vertical Format Adapter takılan ALEXA Mini Trinity ve Remote Head SRH-3 gibi ARRI Stabilizer sistemleriyle de kullanılabiliyor. Takım doğrudan bir seyahat çantasına aktarılabilen köpük pakette teslim ediliyor.

Smart APU akıllı güç kaynağı

Smart APU Advanced Power Unit pillerin şarj edilmeleri sırasında kamera ve aksesuarlarını enerjisiz bırakmayarak, hızlı çalışılan çekimleri kolaylaştırıyor. Çalışırken takılıp çıkarılabilen gelişmiş kamera güç kaynağı  V-mount veya Gold Mount olarak alınabilen küçük boyutlu bir aygıt. Dahili bir pil tamponu ve altı bağımsız çıkışı var. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.