Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices CL-12 Fader Denetleyici
Sound Devices CL-12 Fader Denetleyici
23.10.2018 14:59

Hızlı çalışılan yapım dünyasında CL-12 doğrusal fader denetleyici, cihaz taşıma aracı ile omuz uygulamaları arasında hızlı geçişler yapması gereken yapım uzmanlarının taleplerini karşılıyor. Opsiyonel aksesuarlar 6-Series mikser ve kaydediciler serisinin miks yeteneklerini büyük ölçüde genişletiyor. CL-12 en az kabloyla herhangi bir Series-6 miksere doğrudan bağlanarak, cihaz el arabalı kurulumlar ile omuz iş akışları arasında geçişleri kolay ve hızlı bir hale getiriyor. 

CL-12, 688, 664 ve 633 mikserler ile uyumlu. CL-12 ile 688 modeli 12 girişinin her birisi için 3 bantlı bir parametrik ekolayzır, SuperSlot kablosuz alıcı verisine kısayolla erişim (SL-6 kullanıldığında), MixAssist ve Dugan otomatik izleme kazanıyor. CL-12’deki işlevlerin tamamı her 6-Series mikser/kaydedici ile kullanılamıyor. 

CL-12’de verimli üstveri girişi, enerji ve opsiyonel USB lamba için USB klavye bağlantı portları var. 

CL-12 iki modele sahip. Standart CL-12 sağlam siyah alüminyum yan panelleriyle zarif ve sağlam bir miks yüzeyi olarak tasarlandı. Dokunmatik kontroller, Aydınlatmalı butonlar, 12 adet kolay kullanımlı manuel fader ve LED ölçüm göstergeleri, tüm miks deneyimini geliştiriyor. 

CL-12 Alaia modeli standart CL-12 denetleyicinin yaptığı her şeyin yanı sıra, son derece pürüzsüz kayan Penny & Giles fader’lerine sahip. Sert ahşaptan şık yan paneller, CL-12 Alaia’nın görünümünü zenginleştiriyor. Sarı akçaağaç ve kırmızı maun seçenekleri olan paneller, Amish ustalığı ile Sound Devices için el işçiliğiyle yapıldı. CL-12 Alaia ile birlikte bir çift siyah alüminyum yan panel de veriliyor. 

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.