Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Phantom Flex4K Kamera İçin Phantom CineMag Bellek
Phantom Flex4K Kamera İçin Phantom CineMag Bellek
23.10.2018 17:22

Phantom Flex4K ve v2512 ile v2640 gibi Ultrahigh-Speed kamera modelleri için en son kuşak Phantom CineMag bellek deposu aygıtı piyasaya çıktı. 2TB ve 8TB kapasitelerde olan Phantom CineMag V, yeni bir aygıta geçmek gerekmeden çok geniş kayıt kapasitesi sunuyor.

Phantom CineMag Phantom CineMag Cine Raw dosyalarının mümkün olduğu kadar güvenli ve verimli kaydedilmeleri için en son kalıcı bellek teknolojine sahip. Toplam iş akışının verimini yükseltmek ve kamerayı görüntü kaydı için serbest bırakmak istendiğinde çekimler 10Gb Ethernet yoluyla CineStation IV’e hızla indirilebiliyor. 

Phantom CineMag V yüksek hızlı Phantom raw kaydı için güvenli, çıkarılabilen, kalıcı flash bellek içeren patentli bir bellek deposu aygıtı. 1,4 Gpx/s hızlara çıkabilen Phantom CineMag V, Phantom kameralara yönelik en hızlı veri aktarım çözümü.

Kullanıcılar kameranın RAM belleğine kayıt yapıp saniyeler içinde kayıtları CineMag’a yükleyebiliyorlar. Bu imkan çekimler arasında kameranın boşta kalma süresini kısaltıyor. Uygulama uzun kayıt süreleri gerektiriyorsa, CineMag Run/Stop (R/S) modunda kullanılarak daha düşük kare hızlarında kayıt süresi uzatılabiliyor. 

Phantom CineMag II ve CineMag V modelleri var. 

Vision Research ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.