Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Panasonic 8K ROI Teknolojisi
Panasonic 8K ROI Teknolojisi
23.10.2018 17:24

Panasonic 8K ROI (Region of Interest) çok kameralı sistemi, tek bir 8K kameradan dört adede kadar farklı HD görüntü üretilmesine imkan vererek, yayın yapımlarına yenilik getiriyor. Bir 8K resim yüzeyinden dört ayrı kırpmanın alınması operasyonel verimliliği yükseltirken, çok sayıda potansiyel yapım uygulamasında işletme maliyetlerini azaltıyor. 

Otomatik resim düzeltme teknolojisine sahip kamera sistemi, her türlü bozulmuş resmin düzeltilmesini ve ana 8K resim içerisinden doğal bir Full HD kırpılmasını garantiliyor. 

Sisteme birden fazla kamera bütünleştirilebiliyor ve bir ana operatör denetimli kamera diğer alt kameralara bağlanabiliyor ve etkinliklerden önce programlanabiliyor. Sonuç olarak tek bir operatör çok yönlü, etkin maliyetlim çok kameralı operasyon için her biri önceden belirlenen kırpmalarla birden fazla kamerayı denetleyebiliyor. 

Sistem birçok benzer etkinlikte operasyonel maliyetleri büyük oranda azaltabildiği için spor yayınları, sahne ve stüdyo uygulamaları için ideal. Ayrıca mekanların içerisinde kameraları koymak için daha az yer gerektiği için, canlı etkinliklerde kazancı arttırmaya yardımcı oluyor.

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı’yı arayabilirsiniz.