Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices MixPre-10T Ses Kaydediciye Ödül
Sound Devices MixPre-10T Ses Kaydediciye Ödül
23.10.2018 18:12

Sound Devices’ın popüler MixPre serisi ürünlerinin yenileri arasında zaman kodlu MixPre-10T ses kaydedici ve sanal gerçeklik uzmanlarının görüntüler için yüksek kaliteli 360 drece uzamsal ses kaydetmelerine yardımcı olan Ambisonics eklentisi var. 

Seste mükemmelliğinin yirminci yılını kutlamakta olan, ürünleri Game of Thrones ve La La Land gibi ödülü yapımlarda kullanılan Sound Devices, portatif, çok yönlü MixPre serisi ses kaydediciler, mikserler ve USB ses arabirimleri sunuyor. Çok yönlü seride üç adet Classic model ve üç de M modeli var.

Tüm modellerde bulunan Kashmir mikrofon ön yükselteçleri, MixPre serisinin karakterini belirliyor ve Sound Devices kullanıcılarının talep ettiği keyifli ses deneyimini sunuyor. Cue işaretçileri, kaydedilen parçaların remiksi, Bluetooth yoluyla kablosuz denetim özelliklerine sahip. Classic modeller MixPre-3, MixPre-6 ve MixPre-10T, zaman kodu okuyucu ve/veya üreteci içeriyorlar ve DSLR’lerden kayıt başlatabiliyorlar. Classic modeller sahada kayıt, canlı performans sesi, video için ses, podcast ve ses FX için ideal. 

MixPre 3.00 Firmware yazılım sürümünün önemli bir özelliği, ücretsiz Ambisonics desteği. Beğenilen 3.00 sürümü dört adet üçüncü firma USB fader denetleyiciyle (Korg nanoKONTROL Studio ve nanoKONTROL2, Novation Launch Control XL, Akai MIDImix) tam bütünleşmeyi destekleyerek tüm MixPre kaydedicilerle kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. Yeni aygıt yazılımı MixPre M modellerinin iOS ve Android mobil aygıtlardan Wingman uygulaması aracılığıyla kablosuz uzaktan aktarım denetimi ve ölçümünü de getiriyor. 

Üç adet MixPre modeli MixPre-3, MixPre-6 ve MixPre-10T, nerede ilham gelirse gelsin bilgisayarsız çok kanallı şarkılar yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Overdub, punch in/out, reverb, metronome, vokal efektler gibi müzisyenlerin sevdiği özelliklere sahip. Her iki dünyanın da en iyi taraflarını elde etmek isteyenlere yönelik olarak tüm Classic modeller için Sound Devices Musician Plugin eklentisi, müzisyen merkezli tüm işlevleri sunuyor. 

Sahada kayıttan ses FX, podcast ve müzik bestelemeye kadar, Sound Devices eksiksiz kalite, çok yönlülük, portatiflik ve dayanıklılık gerektiren ses endüstrisindeki hızlı çalışma taleplerini karşılayabilen profesyonel düzeyde donanıma sahip. 

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.