Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser 300 PRO Kulaklıklarla Rahat Çalışma
Sennheiser 300 PRO Kulaklıklarla Rahat Çalışma
25.07.2018 15:57

Ses takibinde, kamera kullanırken ve sahne arkası haberleşmede en iyi performansı gösterirken işe uzun saatler odaklanmayı korumak için rahat bir çift kulaklık şart. Sennheiser 300 PRO serisi kulaklıklar ve kafa takımları bu gereksinim için tasarlandı. Son derece rahat Sennheiser 300 PRO serisi, hassas ve kusursuz ses reprodüksiyonu sağlıyor. Bu yeni seride HD 300 PRO ve HD 300 PROtect ses takip kulaklıkları ile HMD 300 PRO ve tek taraflı HMD 301 PRO haberleşme kafa setleri var.

Rahat kullanım

Sennheiser 300 PRO serisi, yeni yastık malzemesi, gözlük sapları için bir konfor bölgesi ve kafa bıngıldağının hassas yerinden tüm basıncı alan bölmeli kafa bandı yastığı ile keyifli bir kulanım sunuyor. Kulaklıkların yeni çatal tipi tasarımı, temas ettiği noktalardaki basıncı tüm kulak yastığına eşit olarak dağıtarak, hem rahatlığı arttırıyor hem de dış gürültüye karşı mükemmel yalıtım sağlıyor.

İlham kaynağı HD 250 Linear

Tasarım sürecinde Sennheiser mühendisleri bugün de profesyonellerce takdir edilen klasik bir model olan HD 250 Linear kulaklıktan esinlendiler. Kulak parçalarının şekilleri farklı olsa da, mühendislik ekibi orijinal modelin hassas, doğrusal ses reprodüksiyonuna çok yaklaşabilmeyi başararak HD 300 PRO’yu Sennheiser’ın ses takip kulaklıkları portföyünün en tepesine koydular. Ayrıntılı, doğrusal tepkisi, 300 PRO serisini müzisyenler için de ideal hale getiriyor.

Ayrıntılar önemlidir

Üstün performans gerektiğinde ayrıntılar önemlidir. 300 PRO serisinin çıkarılabilen kabloları, kabloyu kafa setinden ayıran bir dizi küçük bobin sayesinde el tutma gürültüsünden koruyor. Ürünle birlikte sağlam, bükülebilen ve kıvrılabilen bir kafa bandı ve kulak parçalarına şirket logosu koymak için isteğe göre düzenlenebilen isimlikler veriliyor. Yeni kafa takımı modellerinde gürültülü yapım ortamlarında net haberleşme için gürültü gideren süper kardioid boom mikrofonu da var.

Güvenli çalışma

Tüm HMD 300 PRO kafa setleri ile HD 300 PROtect kulaklıklardaki Sennheiser ActiveGard teknolojisi, klasik akustik darbe kırpma devrelerinden farklı olarak ses sinyalini kesmeden kullanıcının ani ses patlamalarını duymasını engelliyor. Bu ActiveGuard teknolojili modeller, Avrupalı profesyoneller için EC’nin işyeri güvenliği yönetmeliğine tam olarak uygun.

  • HD 300 PRO, serinin üst modeli ses takip kulaklıkları
  • HD 300 PROtect Açılıp kapatılabilen AvciveGard özellikli HD 300 PRO
  • HMD 300 PRO, Açılıp kapatılabilen ActiveGard, gürültü gidermeli dinamik, süper kardioid boom mikrofonu, ayrı kablolu, kulağı tamamen örten kafa seti
  • HMD 300-XQ-2, HMD 300 PRO’nun çıkarılabilen XLR-3 ve ¼ inç jak konektörlü modeli
  • HMD 301 PRO, HMD 300 PRO’nun yan destekli tek taraflı kafa seti modeli.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.