Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Türkiye'de İlk Qualstar XLS Kurulumu
Türkiye'de İlk Qualstar XLS Kurulumu
25.07.2018 17:40

Wikipedia ve kaynaklarına göre “1980’lerden bu yana kişi başına düşen teknolojik bilgi depolama kapasitesi 40 ayda bir yaklaşık iki katına çıktı, ve 2012 yılında her gün 2,5 eksabayt (2,5x1018) veri yaratıldı. Günümüzde bu kadar dev miktarlarda bilginin işlenmesi ve yönetilmesinin karmaşıklığını ifade etmek için Big Data terimi kullanılıyor. Big Data terimi yeni olabilir ama Qualstar yirmi yıldan fazla zamandır Big Data çözümlerinin pratiğe geçirilmesinde önemli bir rol oynuyor. 

Etkin maliyet

Lisans ücretleri gibi gizli maliyetler olmadan, tipik olarak en iyi fiyat/performans oranını sunuyor.

Yüksek güvenilirlik

Hem kaydedilen veri hem de bant kütüphanesine güvenilirliği garantilemek için tasarlanan yedekli bileşen seçenekleri ve opsiyonel bir bağımsız takip sistemi.

En iyi garanti

Standart ücretsiz üç yıllık garanti.

Yeşil

Qualstar’ın kendi yüksek verimli N2Power marka güç kaynaklarıyla düşük enerji tüketimi.

Kolay gelişme

İşletmenin gereksinimler arttıkça sahada genişletilebilen sistemlerle bellek kapasitesini yükseltme.

Online uzaktan destek

Gelişmiş yazılım araçlarının yardımıyla sistem nerede olursa olsun sorunları tespit eden uzman teknik destek ekibi. XLS, Qualstar’ın Simply Reliable modüler kurumsal kütüphane sistemi. Firmanın bilinen güvenilirliği ve değerinin yanı sıra yüksek yoğunluk, esneklik, ölçeklendirme ve kullanım kolaylığı düzeyleri sunuyor. Gereken çok yüksek işlem hacmiyle geniş bant depolama kapasitesi ise, XLS-832700 doğru kütüphane kaynak modülü (LRM) seçeneği. XLS-832700 medya genişletme modülleri içeren çok birimli bir yapılandırmada, kütüphane kapasitesi 6.300’den fazla banda genişletilebiliyor. İlk XLS-832700 cihazı Türkiye’de Aviteng tarafından başarıyla kuruldu. 

Qualstar ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.