Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hint Kanalında Harmonic ile Yenilik
Hint Kanalında Harmonic ile Yenilik
25.07.2018 18:34

Hindistanlı yayıncı MMTV, Harmonic’ten yeni kuşak bir playout, paylaşımlı bellek ve görüntü işleme sistemi satın aldı. Harmonic’in yazılım tabanlı çözümleri sayesinde MMTV çeşitli formatlarda haber ve eğlence içeriklerinin hızlı çevrim içi kurgu, yayın ve dağıtımı için iş akışını tamamen modernize etti. Harmonic’in esnek ve ölçeklendirilebilir çözümleri yayıncılara gelecekte daha fazla kanal açma, bant genişliği verimliliğini yükseltme ve kazanç yaratma imkanları veriyor. 

MMTV Genel Müdürü Appu EN şunları söyledi: “Görüntü altyapımızı modernleştirip 10GigE ağına geçerek kanal kapasitemizi arttırma, iş akışı verimliliğini yükseltme ve HD hizmetler başlatma olanağını elde ettik. Uzun zamandır Harmonic çözümleri kullanan bir kuruluş olarak yayın iş akışlarına getirdikleri güvenilirlik, sadelik ve maliyet tasarruflarını beğeniyoruz. Modernleştirdiğimiz görüntü platformu operasyonlarımıza uygun bir hızda geçiş yapmamıza da yardımcı oluyor.

Yayıncı Harmonic Spectrum X medya sunucuyu kayıt ve kanal playout için; MediaGrid’i paylaşımlı, gerçek zamanlı , yüksek bant genişlikli bellek uygulamaları için; Electra X görüntü işleme çözümünü ise kanal kodlama ve bant genişliği optimizasyonu için kullanıyor. Yayın sistemleri bütünleştirici RGB, hızlı ve sorunsuz bir kurulum sağladı.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.