Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Muhabirlerin Akıllı Telefonlarına Sennheiser Kablosuz Mikrofon
Muhabirlerin Akıllı Telefonlarına Sennheiser Kablosuz Mikrofon
03.11.2018 12:51

Sennheiser’ın akıllı telefonlara yönelik kablosuz Memory Mic mikrofonu, mobil çalışan muhabirler için. Muhabirlerin ve gazetecilerin profesyonel kalitede içerik yaratmak için gereksinim duydukları donanımın boyut ve miktarı sadece birkaç yıl içerisinde büyük ölçüde azaldı. Birçok durumda tercih edilen aygıt olan akılı telefon, belgesel ve yorumların kaydı için hızlı ve kolay bir yol sunuyor. Tek dezavantaj, profesyonel yayın gereksinimlerini karşılamayan cep telefonu mikrofonları. Küçük, hafif kablosuz mikrofon Memory Mic, hem mükemmel, yayın kalitesinde ses sunuyor, hem de akıllı telefondan her mesafede çalışıyor. Android ve Apple akıllı telefonlarına yönelik mikrofon ve uygulaması piyasaya çıktı.

Bir haber, yorum veya belgesel için Memory Mic akıllı telefon uygulamasıyla kolayca senkronize oluyor ve manyetik mandalla giysiye takılarak kayda hazır hale geliyor. 30 gramlık mikrofon ağır olanların yerini alarak muhabirlere mükemmel sesli haberler kaydetme imkanı veriyor.

Memory Mic ile kayıt yapılırken akıllı telefonun kendi bütünleşik mikrofonu da aktif çalışıyor ve aynı anda ortamın sesini yakalıyor. Kullanıcı Memory Mic App uygulamasının özel amaçlı ses mikserini kullanarak daha sonra ortam sesiyle Memory Mic’in yakaladığı sesler arasında en iyi dengeyi seçebiliyor. 

Kablosuz Memory Mic akıllı telefonda herhangi bir girişi kullanmadığı için, muhabirler gimbal gibi ek aksesuarlar kullanabiliyor ve söyleşiler için ek bir mikrofon bağlayabiliyorlar. iPhone’lar için Sennheiser HANDMIC Digital ve ClipMic dijitali sunuyor. Sonik olarak Memory Mic ile tam uyumlu olduğu için uzamsal 3D ses kayıtlarında AMBEO Smart Headset de ideal. 

Memory Mic tümyönlü ses alma paternli, yüksek kaliteli bir kapasitif kapsüle sahip. Her yönden ses alma karakteristiği özellikle rüzgar gürültüsüne karşı dayanıklı ve bir konuşmacı mikrofona konuşma mesafe ve açısını değiştirdiğinde pek etkilenmiyor. Uygulama ile mikrofonun hassasiyeti üç düzeyde ayarlanarak yüksek ve yumuşak seslere göre uyarlanabiliyor. Mikrofonun çalışma süresi dahili lityum polimer pille dört saate kadar çıkıyor ve pil en fazla iki saatte USB portu yoluyla doluyor. Bir saatte kapasitesinin %70’i kadar şarj oluyor.

Memory Mic bir USB şarj kablosu ve pratik kılavuzla birlikte teslim ediliyor. Ücretsiz Sennheiser uygulaması Apple App Store veya Google Play’den edinilebiliyor. Açık havada rüzgarlı havalarda kayıt için bir mikrofon süngeri yakında çıkacak. 

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.