Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bulut Destekli Harmonic CableOS Sanal Kablo Erişim Çözümü
Bulut Destekli Harmonic CableOS Sanal Kablo Erişim Çözümü
03.11.2018 13:57

Harmonic’in sanal kablo erişim yazılımı artık bulut tabanlı taşıyıcılı ve Kubernetes (Linux taşıyıcı işlemlerini otomatikleştiren açık kaynak platformu) uyarlamalı bir çözüm olarak operatörleri ölçeklendirme, güvenilirlik ve verimlilikte yeni düzeyler sunuyor. CableOS çözümlerinin orijinal mikro hizmetler yazılım mimarisine sahip bu yeni bulut tabanlı çözüm, kablo endüstrisinde başlamakta olan geniş SDN ve NFV dönüşümüne katkıda bulunacak. Zengin ve genişletilebilir API tabanlı yazılım mimarisi, üçüncü firma tedariki, bulut ağ bağlantısı ve uyarlama uygulamaları ile bütünleşiyor. Bulut tabanlı CableOS çözümü birinci sınıf bir kablo işletmecisi tarafından başarıyla kuruldu.

Harmonic Birinci Başkan Yardımcısı ve Kablo Erişim Genel Müdürü Nimrod Ben-Natan şunları söyledi: “Daha esnek ve ölçeklendirilebilen bir kablo erişim mimarisine giden yolda ilk adımımız, CMTS çekirdeğinin sanallaştırılması oldu. Bu çözümün giderek daha fazla sayıda küresel kablo işletmecisi tarafından kurulduğunu görmekten memnunuz. Şimdi de bulut destekli CableOS çözümü performans ve yoğunluğu arttırırken, rekabetçi gigabit hizmetlerin dağıtımında otomatik kurulum ve daha küçük kademeli sistem yükseltmeleri gibi operasyonel avantajlar da sunuyor. CableOS çözümünü şirket çapında bulut tabanlı stratejimizle bütünleştiren Harmonic, tüm dünyadaki kablo işletmecileri için yeni bir gelişme ve verimlilik döneminin kapısını açıyor.

CableOS yazılımı ister özel amaçlı COTS sunuculara, ister bulut bilgi işlem veri merkezleri üzerine kurulabiliyor ve hem merkezi CMTS mimarilerini hem de dağıtık erişimli mimarileri (DAA) destekliyor. Yeni taşıyıcılı ve Kubernetes uyarlamalı CableOS çözümü, her iki mimaride de başarıyla kuruldu. Gittikçe daha fazla sayıda kablo işletmecisinin SDN/NFV çekirdek ağlara ve DAA’ya geçmeyi planladığı bir sektörde, Harmonic CableOS hizmeti kablonun geleceğine güçlü bir köprü konumunda. 

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.