Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic UHD Çözümüyle Avustralya'nın İlk 4K UHD Hizmeti Gerçekleştirildi
Harmonic UHD Çözümüyle Avustralya'nın İlk 4K UHD Hizmeti Gerçekleştirildi
15.11.2018 11:47

Avustralyalı kablo, uydu ve IPTV akış hizmetleri veren Pay TV işletmecisi Foxtel, ülkenin ilk 4K UHD hizmetini Harmonic’in yazılım tabanlı UHD çözümünü kullanarak başlattı. Harmonic çözümü iş akışı verimliliklerini yükseltiyor ve Foxtel’in yeni kuşak televizyon hizmetleri için düşük bit hızlarında üstün görüntü kalitesini garantiliyor. 

Foxtel Dağıtım Sistemleri Yöneticisi Darren Windus şunları söyledi: “Bir teknoloji çözüm ortağı seçerken göz önünde bulundurduğumuz ana etkenler görüntü kalitesi, HDR desteği ve güvenilirlik oldu. Harmonic’in güçlü görüntü kalitesi sunma geçmiş kaydı ve dünya çapında kurulum desteği, Foxtel için karar vermeyi kolay bir iş haline getirdi. Bu yeni hizmete HDR katmaya hazır olduğumuzda, Harmonic’in görüntü dağıtımına yazılım merkezli yaklaşımı bunu kolay, hızlı bir yükseltmeyle halletmemizi sağlayacak.

Harmonic Foxtel’in yeni hizmetinin tüm UHD yapım ve dağıtım iş akışını canlı UHD HEVC kodlama için Electra görüntü işlemci, karıştırma için ProStream X akış işlemcisi, üstün görüntü yayın kalitesi için RD9000 kod çözücü kullanarak yürütüyor.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.