Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Belçika Seçimlerinde Zero Density Reality Sanal Stüdyo
Belçika Seçimlerinde Zero Density Reality Sanal Stüdyo
19.11.2018 11:41

Zero Density ekibi RTL Belçika stüdyolarına Reality sanal stüdyo ve artırılmış gerçeklik (AR) çözümleri kurdu. RTL seçim yayını için gereken yazılımla birlikte tüm sanal stüdyo ve içeriği kendi ekibi tasarladı. ZD ile RTL yakın işbirliği içerisinde seti tasarladı ve Reality sanal stüdyo ve arttırılmış gerçeklik çözümlerini bütünleştirdi. RTL ekibi kaynaktan ham seçim verilerini alıp izleyiciler için anlaşılabilir bilgilere çeviren bir yazılım geliştirdi. 

RTL, Zero Density API kullanarak seçim sonuçlarını Engines’e ve ekrana gönderdi ve veriye dayanan grafikleri uzaktan denetledi. RTL, 4 adet Reality Engine, Portal Window işlevi, Set Extension özellikleri ve arttırılmış gerçeklik (Augmented Reality) kullandı.

BX1

Brüksel’deki BX1 kanalı da özellikle gerçek zamanlı veri grafikleri ve arttırılmış gerçeklik özellikleri için Belçika seçimlerinin yayınında Reality kullanmayı seçti. 

Vedia

Belçika’daki yerel televizyon kanalı Vedia, seçim yayınında Reality kullanarak diğer bir projeyi başarıyla yerine getirdi.