Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ZYLIA ZM-1 360 Derece Ses Kayıt Sistemi
ZYLIA ZM-1 360 Derece Ses Kayıt Sistemi
19.11.2018 11:45

Polonyalı çok kanallı ses kayıt teknolojileri firması Zylia’nın ZYLIA ZM-1 mikrofonu artık Avrupa’da satışta. 3D ses, Ambisonics, sanal gerçeklik alanlarında çalışan ses yaratıcıları, podcaster yayıncıları, ses mühendisleri ve müzik grupları için tasarlanan yeni ZYLIA ZM-1, tüm uzamsal ses sahnesini yakalarken 48KHz/24 bit çözünürlük sunan hafif, küçük, şık bir kayıt çözümü. 

Zylia kurucularından operasyon yöneticisi Piotr Szczechowiak, “ZYLIA ZM-1 mikrofonun üstün teknolojisini Avrupa’daki müzisyenler ve ses mühendisleriyle paylaşmaktan mutluyuz. İnsanların ürünün performansından ve cazip fiyatından etkileneceklerini düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu. 

19 adet yüksek kaliteli MEMS mikrofon kapsülünden oluşan küre biçiminde bir mikrofon olan ZYLIA ZM-1, ZYLIA Studio, ZYLIA Studio PRO ve ZYLIA Ambisonics çevirici yazılımı kullanılarak yapılandırılabilen ve değiştirilebilen, 360 derecelik ses yakalama sağlıyor. ZYLIA ZM-1 mikrofonun etrafındaki ses kaynaklarını otomatik olarak tespit edip sesleri daha sonra bir dijital ses iş istasyonunda kurgulamak için yazılımın içerisine ayrı parçalar olarak kaydediyor. Sistem son derece portatif, ve hem veri aktarımı hem de güç kaynağı için sadece Mac veya PC’ye bir USB bağlantısı gerektiriyor.