Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI L Serisi Yerleşik Çalışma Özelliğiyle Fark Yarattı
ARRI L Serisi Yerleşik Çalışma Özelliğiyle Fark Yarattı
19.11.2018 11:47

Diğer LED aydınlatma ürünleri, aydınlatma tasarımlarının kalitesinde fedakarlık ederken, L-Serisi, yerleşik çalışmaya mükemmel bir şekilde uyması bakımından benzersizdir. Bu, aydınlatma tasarımcılarının yaratıcı tekniklerini uyarlamaları gerekmediği, stüdyoların da işletim prosedürlerini değiştirmesi gerekmeyeceği anlamına gelir. 

Yenilikçi özellikler ve dayanıklılık

L-Serisi Fresneller soğuk ışıklardır; ısı olmaması, stüdyonun klima masraflarını önemli ölçüde azaltır ve çok daha soğuk bir çalışma ortamı sağlar. Bu, hem ışığın arkasındaki teknisyenler, hem de önlerindeki yetenekler için hayatı kolaylaştırmaktadır.

Çok ince bir profilde, ilave ağırlık olmadan yüksek mukavemet sağlar. Opsiyonel bir şekilde alınan pole-operated ile pan, tilt ve focus yaparak çalışabilir ve bu nedenle birçok stüdyo için popüler bir seçimdir.

DMX kontrolü

Stüdyolar için uzaktan kumanda kontrolü çok önemlidir ve ARRI L Serisi’nin tüm fonksiyonları DMX aracılığıyla kontrol edilebilir. L5-L7-L10 tamamen RDM uyumludur. Çift yönlü geri bildirim ve sistem durumu dahil olmak üzere parametrelerin raporlanmasını sağlar; ve bu mevcut DMX ayarları için de geçerlidir (bir DMX ağındaki tüm donanımların uzaktan atanması ve adreslenmesi dahil).

ARRI L Serisi ile renk sıcaklığı için, artı/eksi ayarı ve yeşil için ek kontroller, bir düğme ile renk tonu ve doygunluğu değiştirilebilir. Ayarlar kolaylıkla saklanabilir ve istenildiğinde geri çağrılabilir.

Tanıdık ama devrimci

Yoğunluk, renk ve aydınlatma: ARRI L Serisi Fresnelleri tarafından paylaşılan özelliklerdir. Fresneller aydınlatma endüstrisinin en ağır işçileri olduğundan, tasarımcılar ve teknisyenler için artık LED teknolojisini geliştirmeye gerek yoktur.

Işık alanı 

Tanımlanmış gölgeler geleneksel olarak yalnızca tek kaynaklı tungsten ve günışığı  bir özelliği olmuştur. ARRI L Serisi Fresneller, tasarımcıların beklediği aynı tek gölge özellikleri sağlar, doğal sonuçlar verir.

Uzun vadeli enerji tasarrufu için en kolay yol

L-Serisi Fresneller elektrik sarfiyatını azaltır, bu da güç çekimi açısından önemli maliyet tasarruflarına eşittir. Geleneksel bir tungsten lambadan 200 kat daha uzun süren LED ışığın olağanüstü ömrü sayesinde daha fazla tasarruf sağlanır; azaltılmış bakım ve en aza indirilmiş güç dağıtımı sayesinde, yatırımınız hızlı bir şekilde kazanca dönüşecektir.

L-Serisi aynı zamanda, stüdyo dışında da enerji tasarrufu sağlar, mevcut olan güçle tüm ayarları yapabilirsiniz. Yani, büyük jeneratörler gerek duymaz ve bu da yakıt faturalarının azalması anlamına gelir.

ARRI Işık ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66 numaralı telefondan ARRI Lighting Sistem Entegratörü Ateksis’i arayabilirsiniz.