Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI SRH-3 Hidrolik Kamera Uzaktan Kumandası
ARRI SRH-3 Hidrolik Kamera Uzaktan Kumandası
20.11.2018 15:58

Üç eksenli, tamamen sarsıntısız SRH-3 (Stabilized Remote Head 3) kamera uzaktan kumandası, hiç kimsenin ulaşamayacağı noktalardan esnek ve kolayca çekim olanağı sunuyor.

Yeni ARRI SRH-3 en üst düzeyde kalite ve performans sunuyor. Akıllı ve uyarlanabilir ARRI SRH-3, sette, stüdyoda ve etkinliklerde çekim olanaklarını genişletiyor.

Akıllı ve uyarlanabilen sistem

Üstün sarsılmazlık için ARRI SRH-3 içerisindeki motorlar ekstra güç ile harici merkezkaç gücü telafi edebiliyor. SRH-3 joystick tabanlı ARRI SRH-3 kontrol kartı ve opsiyonel tekerleklerle uzaktan kumanda edilebiliyor.

Yüksek yük kapasitesi, düşük ağırlık, küçük tasarım

ARRI SRH-3 9 kilogram ağırlığıyla son derece hafif ve küçük boyutlu bir ürün. Ama düşük ağırlık düşük destek kapasitesi anlamına gelmiyor; kendi ağırlığının üç katından fazla, 30 kilograma kadar yükleri taşıyabiliyor. 

Bütçe dostu

Üst düzey görüntü çekim sistemleriyle çalışırken fiyatı nedeniyle sarsıntısız bir kamera uzaktan kumandasında ödün vermek mantıklı değil. ARRI SRH-3 tasarlanırken maliyet de hesaba katıldı. Üstün özelliklerine rağmen uygun fiyatlı.

Geleceğe dönük iş akışları

ARRI SRH-3 diğer ARRI ürünleriyle ve iş akışlarıyla mükemmel uyumlu olmanın yanı sıra, çeşitli rakip markaların ürünleriyle de kullanılabiliyor. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.