Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harman Experience Store Keşfetmeyi Bekliyor
Harman Experience Store Keşfetmeyi Bekliyor
20.11.2018 17:30

Samsung Electronics Co. Ltd.’in tamamen sahip olduğu internet bağlantılı otomotiv, amatör tüketici ve kurumsal teknolojiler alt firması Harman International, Avrupa’daki ilk Experience Store mağazasını açtı. Münih’in popüler merkezi perakende alışveriş semtinin kalbinde, Sendlinger Strasse 46 numaradaki mekan, Harman’ın tüm amatör ve otomotiv kategorilerinde ödül alan ses teknolojilerini sergileyen bir vitrin. Mağaza hem mekan tasarımında hem de sergilenen JBL, Harman Kardon, AKG ürünlerinde şirketin ustalık mirasının yenilikçilik ve son teknolojiyle nasıl birleştiğini vurguluyor. 

Taşınabilen ışık kaynakları, mobil dijital ekranlar, tavandaki renk değiştiren LED’lerle mağaza konuşmalar, küçük konserler, partiler gibi çeşitli etkinlikler için tamamen dönüştürülebilir ve her moda ve ihtiyaca göre uyarlanabilir bir yapıda tasarlandı. 

Mağazada JBL, Harman Kardon ve AKG marka kulaklıklar, portatif hoparlörler, ince uzun hoparlörler (soundbar), ses kumandalı hoparlörler ve daha fazlası sergileniyor. Harman’ın otomotiv ses markaları Harman Kardon, JBL, Bang&Olufsen, Bowers&Wilkins ses sistemleriyle donatılan araçları da sırayla mekanda yer alıyor. 

Deneyim boyutunun sınırlarını genişleten Münih Experience Store, müşterilerin sadece Harman ürünleriyle değil, müzik etkinlikleri, ünlüler ve otomotiv üreticileriyle işbirliği içerisinde yeni çıkan otomobillerle de etkileşim kurmalarını sağlıyor. Bu yıl bitmeden mağazanın bitişiğine bir Luxury Audio Studio da kurulacak. Luxury Audio Studio’da ses tutkunları Harman’ın Lexicon, Mark Levinson, Revel gibi lüks markalarının ürünlerini keşfedebilecekler. Dolby Atomos ses sistemli delüks bir de sinema olacak. 

Avrupa’da türünün ilk örneği olan Münih Experience Store, hız ile sesi benzersiz bir şekilde bir araya getirmeyi hedefliyor. 33,5 metrelik cam ön cephenin arkasında Almanya’nın zengin otomotiv kültürüne ve efsanevi titizliğine saygı gösteren modern, dinamik bir ortam var. Portföyünde Facebook Kaliforniya idari merkezi, New York Cadillac House ve Shangai Tower olan Gensler Architects, içerisini ziyaretçilere mağazanın önünden arkasına doğru kılavuzluk eden bir ses dalgası görüntüsüyle tasarladı. 

Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.