Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tenis Kortunda RTS ve Electro-Voice Teknolojileri
Tenis Kortunda RTS ve Electro-Voice Teknolojileri
28.07.2017 11:08

Kaliforniya’daki Coachella Vadisi’nde yer alan Indian Wells Tennis Garden, 29 tane tenis kortuna sahip. 16.00 kişilik Staduim 1, dünyanın ikinci en büyük tenis stadyumu. Indian Wells iki haftalık BNP Paribas Open profesyonel tenis turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Oracle’ın kurucusu Larry Ellison’ın sahip olduğu tesisteki Stadium 1, Bosch markaları RTS ve Electro-Voice teknolojileriyle ses donanımını yeniledi. Daha önce de Indian Wells’te genişletme ve yenilemeler yapmış olan Technicomm Industries, bu son projeyi de üstlendi.

Stadın interkom sisteminin modernize edilmesi, ve mevcut Dante matris sistemiyle birlikte çalışması kararlaştırıldı. Kurulan interkom sistemi bir RTS ADAM—M dijital matris tabanlı olup, ağ omurga bağlantısı olarak OMNEO IP teknolojisinden yararlanılıyor. Toplam 15 adet RTYS DKP-4016 masaüstü tuş paneli ve kabin rafı montajlı RTS KP-5032 tuş paneli, her biri kaz boynu tipi mikrofon takılı olarak geniş Indian Wells tesisine dağılmış görev yapar durumda.

Tesisin sahibi Larry Ellison’ın özel locasına, diğer izleme localarına, şampiyonlar lobisine ve jimnastik merkezine toplam 60 tane EVID PC 6.2 üstün teknolojili tavan mikrofonu kuruldu.

Duvara montajlı mekan içi ve açık hava uygulamaları için tesis, hava koşullarına dayanıklı EVID 4.2’yi seçti. Ürün cazip stil ve esnek montaj ile seste üstün netlik ve aslına sadakati bir araya getiriyor.

Electro-Voice ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.