Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avea’nın 10 Yeni Mobil Baz İstasyonu Aracında Jeneratör Tercihi Polar Oldu
Avea’nın 10 Yeni Mobil Baz İstasyonu Aracında Jeneratör Tercihi Polar Oldu
21.03.2015 15:17

Türkiye’nin en büyük GSM operatörlerinden Avea, yeni ihalesine çıktığı 10 adet mobil baz istasyonu aracı için jeneratör tercihini, Polar markasının P-12 MBLi modelinden yana kullandı. 

Polar P-12 MBLi modeli, Avea’nın Küçükçekmece mobil baz istasyonunu beslediği ve 24 saat aralıksız çalışma prensibi ile 15 gün boyunca teste tabi tutulduğu ortamda, toplamda 360 saat boyunca, periyodik servis süreleri haricinde, aralıksız olarak farklı yüklerde ve hava koşullarında çalışarak, görevini başarı ile ifa etti. 

Düşük yakıt tüketim değerleri ile Avea yetkililerinin takdirini kazanan P-12 MBLi, Mikrolink Bilişim’in baz istasyonu araçlarının imalatını üstlendiği ihalede, 10 adet sipariş edilerek, referanslarına bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Düşük emisyon değerleri ve süper sessiz çalışma özelliğinin etkili olduğu seçim aşamasında, ilk yatırım ve işletim giderleri de ayrıca hesaba katıldı. Fiyat/Performans oranında rakiplerinin olmadığını belirten Polar Jeneratör yetkilileri, yeni ihaleler için çalışmalarına hız vermiş bulunuyor. 

Polar Jeneratör ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 294 91 90 numaralı telefondan Polar Jeneratör’ü arayabilirsiniz.