Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > ZEISS Batis 2/40 CF Yakın Odak Lensi
ZEISS Batis 2/40 CF Yakın Odak Lensi
15.12.2018 16:25

40 milimetre sabit odak uzunluklu ZEISS Batis 2/40 CF (Close Focus), ürün ailesine en son eklenen lens. ZEISS Batis ailesindeki bu standart lens, hızlı bir otomatik odak ve son derece kısa minimum odak mesafesi sunuyor. ZEISS Batis 2/40 CF, müşterilerin beklemekte olduğu, geniş çeşitlilikte uygulamalara yönelik. Bu lens ZEISS Batis 2/25 ile ZEISS Batis 1.85/85 arasındaki boşluğu dolduruyor. 

ZEISS Batis ailesi, Sony Alpha 7 ve Alpha 9 serisi aynasız tam kare kameralar için özel olarak geliştirildi. Lensler tüm E-mount kameralar ile uyumlu ve 18 ile 135 milimetre arasındaki toplam beş odak uzunluğunu kapsıyor. Bu kameralarla birlikte ZEISS Batis 2/40 CF üstün görüntü kalitesi, yakın çekimler için minimum 24 santimetre çekim mesafesi, ve 1.3.3 büyütme oranı sağlıyor. ZEISS Batis 2/40 CF’nin çıkmasıyla ZEISS artık çok sevilen standart 35 ve 50 milimetre lenslerin arasına düşen bir odak uzunluğu sunuyor. Eksiksiz odak uzunluğu aralığı sunan ZEISS Batis lens ailesi artık daha da cazip hale geldi. 

ZEISS Batis 2/40 CF özel 40 milimetre odak uzunluğu sayesinde çeşitli fotoğrafçılık sorunlarının üstesinden geliyor. Portre ve sokak fotoğrafçılığından manzara ve mimariye kadar, bu yüksek çözünürlüklü sabit odak uzunluğu ile her şey mümkün. 

ZEISS Batis 2/40 CF hem normal odak uzunluğu gerektiren uygulamalar hem de biraz daha geniş açı gereken yaygın fotoğrafik koşullar için ideal. Hafif bir yükle seyahat edilip tek bir lens seçmek istendiğinde ZEISS Batis 2/40 CF çok yönlü bir araç olarak üstün görüntü kalitesi sunuyor.

Lens yüksek mikro kontrast ve ½ başlangıç açıklığıyla her bir nesneyi mükemmel yakalıyor. Tüm odak aralığında tutarlı yüksek görüntü kalitesi için hareketli (floating) lens tasarımı, yansıma azaltma için ZEISS T* kaplama, her koşulda maksimum görüntü kalitesi için hava koşullarına ve toza dayanıklı kapalı kasa ile sıvı sıçramasına karşı koruma gibi özelliklere sahip. Yaratıcı çalışmalar için ZEISS Batis lensin üzerindeki yenilikçi OLED ekran mesafeyi ve alan derinliğini göstererek mükemmel odak aralığı ayarını garantiliyor.


Ürün Batis 2/40 CF Yakın Odak Lensi
Marka Zeiss
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr