Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > DJI Osmo Pocket Portatif Sarsıntısız Kamera
DJI Osmo Pocket Portatif Sarsıntısız Kamera
15.12.2018 16:28

Yaratıcı kamera teknolojileri firması DJI, seyahat, aile etkinlikleri ve maceraları çekmek için dünyanın en küçük üç eksenli sarsıntısız kamerasını sunuyor. Herkese yönelik, çok küçük boyutlu, üç eksenli sarsılmaz kamera Osmo Pocket, çok kolay kullanım hedeflenerek tasarlandı. Portatif yapısında yaratıcı görüntüler ve fotoğraflar yakalamak için çok sayıda akıllı özellik sunuyor.

Küçük ama güçlü

Sadece 12cm yükseklikteki Osmo Pocket, ½.3 inç sensörüyle 12 megapiksel fotoğraflar ve 1000 Mbps hızda saniyede 60 kareye kadar etkileyici ayrıntılara sahip 4K görüntüler yakalıyor. Osmo Pocket dahili çift mikrofon ve gelişmiş gürültü gideren uygulamalarıyla yüksek kaliteli ses yakalıyor. Pili iki saate yakın 4K, 30fps görüntü çekimi sağlıyor.

Pürüzsüz, sarsıntısız görüntü

DJI’nın gimbal teknolojisindeki deneyimini yansıtan Osmo Pocket, yaşamın tüm anlarından sarsıntısız görüntüler yakalamaya yardımcı oluyor. Son teknolojili üç eksenli mekanik gimbal hareketleri yumuşattığı için kameraman kadrajı oluşturmaya yoğunlaşabiliyor.

Sade ve akıllı

Kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanan Osmo Pocket sadece herkese pürüzsüz, sinematik çekimler yapma imkanı sunmakla kalmıyor, yaratıcılığı da güçlendiriyor. Gimbal kameranın 1 inç bütünleşik dokunmatik ekranı, yüksek kaliteli canlı izleme, çeşitli çekim modları arasında dolaşma, ayarları yapma, çekimleri gözden geçirme ve eksiksiz yaratıcı özelliklere erişim sağlıyor. 

Yaratıcı özellikler:

ActiveTrack – DJI’nın resim tanıma algoritmalarının seçilen nesneleri tanıyıp takip edebilmesi, aile fotoğraflarını parmakla dokunarak kolayca çekmek için mükemmel.

FaceTrack – İnsan yüzünü tanıyarak hedef nesneyi sürekli karenin ortasına kilitliyor. 

Timelapse ve motionlapse – Dakikaları saniyelere dönüştürmek istendiğinde olayların hızlı akmasını sağlayan zaman atlamalı (timelapse) ve hareket atlamalı (motionlapse) kayıt modları ideal.

FPV Modu – FPV modu kameramanın kendi açısından maceralarını çekmesi için. Gimbali enlemi koruması için kilitlemek yerine, FPV kameraya kameramanın her hareketini takip etmesini söyleyerek dinamik çekimler sağlıyor.

3x3 ve 1800 panorama – 3x3 panorama modu geniş 9 resim çekerken, 180 derece modu 4 resim yakalıyor. Osmo Pocket yazılımı bunları otomatik olarak birleştiriyor.

Mobil kullanım - Dokunmatik ekranın altındaki evrensel portla kullanıcılar iOS Lightning veya USB-C kullanan mobil aygıtlarına bağlanabiliyorlar. Yeni DJI Mimo uygulaması otomatik olarak açılıyor ve bir monitör görevi görüyor, uygulamanın menüsü çeşitli akıllı özelikler ve kayıt modları sunuyor.

Story modu – Ön ayarlı müzik, görüntü geçişleri ve renklendirmeyle görüntülere yaratıcı kurgu getiriyor. 

Pro modu – İçerik üzerinde daha fazla denetim istendiğinde Pro modu kamera ayarlarına ve pozlama ayarlarına erişim sağlayarak, parlak koşullarda zengin görüntüden gece elde mükemmel uzun pozlamalı fotoğrafa kadar istenen her görüntüyü yaratma imkanı veriyor.

Çok yönlü araç 

Bir aksesuarlar ekosistemi, Osmo Pocket’ın potansiyelini açığa çıkarıyor:

Aksesuar yuvası – Yuva Osmo Pocket kamerayı aksiyon kamerası aksesuarlarıyla uyumlu hale getiriyor.

Kablosuz modül – Kablosuz modül Osmo Pocket ile akıllı telefon arasında Wi-Fi ve/veya Bluetooth iletimini destekliyor.

Kontrol tekerleği – Sol, sağ, aşağı, yukarı gimbal hareketini hassas bir şekilde denetlemeyi sağlıyor. 

Genişletme kiti – Genişletme kitinde aksesuar yuvası, kablosuz modül ve kontrol tekerleği var.

ND filtre seti - Osmo Pocket için özel tasarlanan ND filtreleri, kameranın önüne takılarak sensöre giren ışık miktarını azaltıyor. 

Su geçirmez kutu – Altmış metreye kadar derinde çekim imkanı veriyor.

Uzatma çubuğu – Lightning veya USB-C portuna takılan uzatma çubuğu Osmo Pocket’e 78cm erişim sağlayarak yeni bir yaratıcı açılar dünyasının kapısını açıyor. 

Şarj kutusu – Çift amaçlı kutu hem Osmo Pocket’i nakliye sırasında koruyor, hem de şarj ediyor.

3.5mm adaptör – Sesleri ayrı bir aygıt kullanarak kaydetmek istenirse, 3.5mm adaptöre harici bir mikrofon takılabiliyor.


Ürün Osmo Pocket Portatif Sarsıntısız Kamera
Marka DJI
Web www.dji.com

ETİKETLER
En Çok Görüntülenenler
Dergi