Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Studio Technologies Model 5412 Audio Interface ve Model 5418 Mic/Line Interface Dante Uyumlu Arabirimler
Studio Technologies Model 5412 Audio Interface ve Model 5418 Mic/Line Interface Dante Uyumlu Arabirimler
17.12.2018 18:27

Profesyonel ses, görüntü ve fiber optik çözümler üreticisi Studio Technologies, Ethernet üzerinden ses (Audio-over-Ethernet, AoE) ağ bağlantısı kullanan uygulamalar için iki yeni Dante uyumlu çözümünü sunuyor; Model 5412 Audio Interface ile Model 5418 Mic/Line Interface arabirimleri. Her ikisi de verimli kurulum ve kolay, güvenilir çalışmayı destekleyen özellikler ve mükemmel ses performansı sunuyor.

Dante AoE kullanım kolaylığı, karşılıklı çalışma uyumluluğu, mükemmel ses kalitesi ve çok sayıda cihaz üreticisi tarafından benimsenmesi nedenleriyle bir ses “omurgası” olarak geniş kabul görüyor. Studio Technologies buna bir yanıt olarak bu yeni Dante uyumlu ses arabirimlerini yaratarak geniş çaplı ürünlerini tamamladı. Sadece analog/Dante uyumlu olmanın ötesinde, yeni ürünler bir dizi uygulamayı ve iş akışını verimli bir şekilde desteklemeye gereksinim duyan müşteriler için üstün yetenekler sunuyor.

Model 5412 Audio Interface

Model 5412 analog line-level girişleri ve çıkışları destekliyor ve iki modeli var; biri sekiz giriş sekiz çıkış kanallı, diğeri 16 giriş 16 çıkış kanallı. Model 5412 dengeli ve dengesiz kaynaklarla ve hedeflerle kolay bağlantı için 25 bacaklı D-subminiature konektörlere sahip. Düşük gürültü, düşük bozulma ve yüksek fazlalık payı, bu ürünü yüksek ses performansı yapan başlıca özelikleri. Sinyal geri döngüsü ve ton üretimi gibi sorun giderme özellikleri, başarılı kurulum ve çalışmayı garantiliyor.

Model 5418 Mic/Line Interface

Model 5418 kullanıcılara sekiz analog mikrofon veya line-level kaynak bağlayıp, ardından bir Ethernet arabirimi yoluyla Dante dijital alanında sinyal çıkışı yapma imkanı veriyor. Ayrıca Dante yoluyla gelen sekiz ses kanalı analoğa çevriliyor ve line-level sinyaller olarak çıkışı yapılıyor. Sekiz mic/line ses girişindeki standart üç bacaklı dişi XLR konektör, Model 5418’in ön panelinde. Analog ses giriş sinyalleri 24 bit PCM dijitale çevrilip ardından Dante ağ arabirimi yoluyla taşınıyor. Ünite ayarlanabilen ön yükselteç kazancı, yüksek geçirgen filtreler, P48 phantom güç ile mükemmel ses performansı sunuyor. 

Çalışma değişkenlerinin denetimi, ön paneldeki basmalı butonlarla yerel olarak, ya da yönetim web sayfalarını veya ST denetleyici yazılım uygulamasını kullanarak uzaktan gerçekleştirilebiliyor. Bir monitör kısmında giriş ve çıkış sinyalleri görsel ve işitsel olarak gözlemlenebiliyor. 

Hem Model 5412 hem de Model 5418’in küçük boyutlu, hafif kasaları standart 19 inç kabin rafında 1U yer kaplıyor. Enerji 100-240 Volt, 50/60Hz, veya yedekli çalışma desteğiyle 12 Volt DC ile sağlanabiliyor. 

Her iki ünitedeki üçer Gigabit Ethernet ağ arabiriminden ikisi yedekli Dante çalışmasını desteklemek, üçüncüsü ise yönetim menü sistemine erişim için. Dahili bir web sunucusu hızlı ve esnek izleme ile ünitenin ses ve ağ parametrelerinin birçoğunun yapılandırılmasını sağlıyor. Ayrıca ön panel göstergeleri, bir ekran ve basmalı buton anahtarları, kullanıcılara başlıca yapılandırma seçeneklerine doğrudan erişim sunuyor.


Ürün Model 5412 Audio Interface ve Model 5418 Mic/Line Interface Dante Uyumlu Arabirimler
Marka Studio Technologies
Web www.studio-tech.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi