Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks ile Facebook Live’da Araba Yarışı Yayını
TVU Networks ile Facebook Live’da Araba Yarışı Yayını
28.07.2017 11:23

On dokuz yaşındaki yarış arabası pilotu Devin O’Connell kariyeri boyunca engelleri aşmayı başardı. Küçük bir çocukken Aspergers Sendromu tanısı konulan Devin otizm farkındalığı konusunda mücadele ederken birçok yarış kazandı.

New Hampshire Claremont Speedway’de yapılan Granite State Pro Stock Series yarışları internetten IP üzerinden görüntü iletimi teknolojisiyle canlı yayınlandı.

Yarışta Devin’in son model otomobiline TVU Networks’ten bir TVU One mobil IP görüntü akışlı haber toplama vericisi yerleştirildi. TVU One saatte 185 mil hızlı bir araba yarışı dahil olmak üzere hemen her yerden, istenen zamanda ve her koşul altında yüksek kaliteli görüntü yayını iletimi sağlıyor. Devin’in 100 etaplı yarışının canlı görüntüleri TVU One verici sayesinde otomobilinin kokpitinden doğrudan Facebook Live’a aktı.

Devin 2017 sezonunun kalan diğer yarışlarında da TVU One ile Facebook Live yayını yapacak. TVU Networks 2017 boyunca Devin’e sponsorluk yapıyor: “Bu teknolojiyi kısa pist yarışlarına getirmekten son derece heyecanlıyım. Yarışları olumlu bir biçimde sergilediğine ve bu spor dalına yeni hayranlar kazandırdığına inanıyorum.

Dokuz yaşında otizm teşhisi konan Devin sık sık konuşmalar yaparak hastalığını nasıl farklı bir yeteneğe dönüştürdüğünü anlatıyor. Başlangıçta pistler Devin için otomobilleri ve yarışları seven diğer çocuklarla sosyalleşme imkanı da verdi. Artık Devin kendi deneyimlerini paylaşarak diğerlerine ilham ve umut veriyor.

TVU Network’ün TVU One çözümü, şirketin patentli Statmux Plus (IS+) iletim algoritmasıyla bir saniyeden az gecikme ile güvenilir HD kalitesinde görüntü iletiyor. Gömülü modemlerle alınıp aynı anda hücresel, mikrodalga, uydu, BGAN, WiFi, Ethernet gibi birden fazla ortam üzerinden iletim yapabiliyor.

TVU Networks’ün yeni çıkardığı TVU One with HEVC mobil IP haber toplama vericisi, H.265/HEVC görüntü sıkıştırma standardını destekliyor. TVU One with HEVC her ölçekte canlı görüntü yayıncısının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan güçlü işlevler sunuyor. Son derece küçük ve sağlam yapısında hatasız görüntü iletimi ve yüksek çözünürlüklü resim kalitesi sağlıyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 529 20 15 numaralı telefondan Alen’i arayabilirsiniz.