Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Freefly Alta 6 Kamera Drone Aracı
Freefly Alta 6 Kamera Drone Aracı
22.12.2018 11:12

ALTA ne kadar çok yere girebilirse, çekim imkanları o kadar artıyor. ALTA uçuş çapı %33’e düşerek 1533 milimetreden 515 milimetreye azalıyor. 

Hızlı kurulum

Havadan çekim kameramanlarının hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan ALTA, özel pelican çantasından hızla çıkarılıp uçuşa hazır hale getirilebiliyor.

Dinamik hareketler

Freefly on yılı aşan kamera hareket teknolojisi deneyimiyle unutulmaz çekimler yapmanın sırrının kamerayı dinamik hareket ettirmek olduğunu öğrendi.

Doğru açılar

ALTA pilota 45 dereceye kadar açıda kumanda etme imkanı veriyor. Bu sayede kamera hareketleri pürüzsüz, hassas ve dinamik olarak denetlenebiliyor.

Performans

Özel tasarlanan motorlar ve motor sürücüleri performans ve verimlilik arasında mükemmel bir denge kuruyor ve ağır kameraları kaldırabilen çoklu rotorlarda standardı yükseltiyor. ALTA gövdesi 4.5 kilogram ağırlıkta olmasına rağmen, 6.8 kg. yük taşıyabiliyor. 

Eksiksiz denetim

ALTA’nın sessiz sürücü motor kontrolleri, pervanelerin üstün kapalı döngü denetimini sağlıyor.

Sessiz sürücü

ALTA’daki patentli denetim algoritmalarıyla çalışan sinüsoydal sürücü motor kontrolleri, Freefly mühendislik ekibi tarafından geliştirildi. Motor sürücüleri F45’le eşleşecek şekilde ayarlandı ve hız, güvenilirlik, sağlamlık ön planda tutularak tasarlandı. Motor sürücüleri çeşitli değişkenleri sürekli izliyor ve durum bilgilerini Synapse’e rapor ediyor. 

Sabit yükseklik

Synapse uçuş denetleyicisi ivmemetre, barometre ve GPS bilgilerini okuyup birlikte değerlendirerek, yüksek bant genişlikli yükseklik denetleme uçuş modu yaratıyor. Böylece film çekimi yapanlar gökyüzünde bir dolly elde ediyorlar. 

Hava koşullarına dayanıklı

ALTA’nın hafif döküm plastik kasası uçuş denetim ve güç dağıtım kartını örterek koruyor.

Test

Her ALTA komponent ve sistem seviyesinde sıkı testlerden geçiriliyor. Bu zorlu testlerden geçtikten sonra bir Freefly test pilotu tarafından deneme uçuşu yapılıyor.

Uçuş süresi

Verimli 18 inç pervaneler, iyileştirilmiş tahrik sistemi ve hafif karbon fiber kasa, ağır yükleri taşırken uzun uçuş süreleri sağlıyor.

Hızlı çıkarma

ALTA müşterileri hızlı açılan Toad in the Hole sistemin sette hız ve esnekliği arttırdığını bildiriyorlar. ALTA hem üstte hem de altta TITH donanımına sahip.

Freefly ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.