Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackbird ile Bulut Ortamında Kurgu
Blackbird ile Bulut Ortamında Kurgu
22.12.2018 14:58

Barbri, Microsoft Azure’un içerik depolama ve işleme sağladığı bulut ortamında görüntü kurgusu için Forbidden Technologies plc şirketinin Blackbird iş istasyonunu seçti. 

Dünyanın en büyük hukuk sınavlarına hazırlık firması Barbri, Blackbird Edge’i internet eğitim görüntülerini Azure buluta hızla aktarmak için kullanılacak, ve burada medya yapım ekibi Blackbird Forte kullanarak kesintisiz kurgu yapacak ve grafikler ekleyecek. Tamamlandığında görüntüler, öğrencilerin Barbri içerik dağıtım ağında (CDN) yayınlanarak erişebilmeleri için Barbri’nin eğitim yönetim sistemine geri gönderilecek. 

Blackbird sayesinde Barbri pahalı şirket içi donanım ve altyapı gerekmeden içerik depolama ve işleme için Azure’u çok etkin bir şekilde kullanabilecek. Blackbird ile Microsoft Azure’un ölçeklendirilebilen ve esnek birlikteliği, çok verimli bir iş akışıyla istenen her yerde görüntü içerik yapımı sağlıyor. 

Blackbird, 2 Mbps kadar düşük bant genişliklerinde bile istenen her yer ve zamanda, herhangi bir aygıt üzerinde güvenli, çok hızlı, kare hassasiyetinde görüntü içeriği kurgu ve dağıtımı sunuyor. 

Önde gelen bir spor yayın hizmetleri şirketi olan Deltatre de Microsoft Azure üzerinden yoğun bir Blackbird kullanıcısı. Şirket bu teknolojiyi çeşitli spor programlarının OTT yayınlarını zenginleştirmek için kullanıyor.