Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > JVC ProHD Portable Bridge Hotspot ile Canlı Haber
JVC ProHD Portable Bridge Hotspot ile Canlı Haber
24.12.2018 11:56

ABD’nin Güney Karolayna eyaletindeki Rock Hill kentinde yer alan bağımsız kablo TV istasyonu CN2, günlük televizyon ve web sitesi yayınlarında canlı haber güncellemeleri sağlamak için bir JVC ProHD Portable Bridge bağlantılı LTE hotspot satın aldı. Teknik Müdür David Bain, JVC ProHD Portable Bridge ile yeni bir BR-DE900 ProHD kod çözücü sayesinde CN2’nin ilk olarak izleyicilerine canlı içerik sağladığını söyledi.

Sahibi Comporium Communications tarafından işletilen CN2’nin iki adet kanalı, üç ilçeden oluşan York, Lancaster ve Chester bölgesine hizmet veriyor. Küçük haber ekibi hafta içi her gün 18:00’de haber yayını, ve haftada üç kez CN2 Today adlı bir gündüz haber magazin programı yayını yapıyor. Canlı içeriklerin çoğu, web sitesinde de paylaşılıyor.

Bain, JVC ProHD Portable Bridge’in Rock Hill Noel geçit töreninin canlı yayınında kullanılacağını söyledi. CN2 geçit törenini çok kamerayla çekecek ve daha sonra izleme için post prodüksiyonda çekimi kurgulayacak, ama bir kamera web sitesinde canlı yayın için JVC ProHD Portable Bridge’e bağlanacak. Benzer bir kurulum, kısa süre önce bir okul münazarasının yayını için kullanıldı. Bain istasyonun beş JVC GY-HM660 ProHD mobil haber kamerası üzerinde RTMP (Real-Time Messaging Protocol) sinyallerini ayarlamanın sadece birkaç dakika sürdüğünü, ProHD Portable Bridge ile çalışmanın çok kolay olduğunu belirtti.

ProHD Portable Bridge canlı televizyon yayınları ve web yayınları için CONNECTED CAM, 4KCAM, ProHD ve JVC PTZ görüntü akış kameralarından gelen sinyallerin akışını yapıyor. Peplink’in SpeedFusion VPN Bonding teknolojisini kullanarak, hücresel, kablolu ve Wi-Fi bağlantıları birleştiriyor. Yedek SIM yuvalı iki hücresel modem, bant genişliği birleştirme, veri fazlalığından koruma ve kör nokta giderme için dört adede kadar farklı hücresel ağ sağlayıcıyı destekliyor. Çift bantlı Wi-Fi bağlantısının sağladığı iki bağımsız yüksek hızlı ağ, işlem hacmini maksimuma çıkarmak için birlikte çalışıyor (2x2 MIMO). Bu kendi kendine yeterli uzaktan yayın merkezi, şebeke AC veya takılacak bir Anton Bauer pille çalıştırılabiliyor. 

JVC ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.