Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices 688 Mikser ve Kaydedici İçin Enerji ve Kablosuz Bağlantı Sistemi
Sound Devices 688 Mikser ve Kaydedici İçin Enerji ve Kablosuz Bağlantı Sistemi
24.12.2018 12:36

SL-6 aksesuarı ile 688 birlikte hafif ve kolay kullanımlı bir pakette çok sayıda kablosuz bağlantı, miks, kayıt ve enerji yönetim kanalının kolayca bütünleştirilmesini sağlıyor. SL-6, üç adet çift kanallı, yuvaya takılan alıcı ile toplam altı ayrı ses sinyali sağlayarak çok sayıda kablosuz kanal kanal ile 688 arasındaki ara bağlantıları kolaylaştırıyor. 688’in üst paneline kolayca takılan SL-6, standart yuvalı alıcılar için tüm enerji ve ses ara bağlantılarını; SuperSlot uyumlu alıcılar ile kullanıldığında ek kontrol ve izleme sağlıyor. SL-6 harici antenlerden alıcılara RF de dağıtarak, daha verimli ve küçük bir yapılandırma oluşturuyor.

Enerji

SL-6, 688, kablosuz alıcılar ve çevre birimleri için enerji seçeneklerini birleştiriyor. SL-6 standart bir NP-1 (lityum iyon veya NiMH) şarj edilebilen pille veya 4 bacaklı Hirose konektör yoluyla harici bir 10-18 volt kaynakla çalışıyor. İki adet 12 Volt yalıtımlı ve iki de yalıtımsız çıkışının her biri diğer çevre birimlerine enerji sağlamak için 0.5 Amper akım sağlıyor. Bu enerji çıkışları normalde açık, ama bir güç seçim menüsünden kapatılabiliyor. 2 Amper kapasiteli bir 5 Volt USB şarj portu, bir akıllı telefon, tablet veya diğer USB enerjili aygıtları dolu tutmayı kolaylaştırıyor.

SuperSlot

Endüstrinin ilk patentsiz, açık kablosuz kontrol ve arabirim standardı olarak kabul edilen SuperSlot, Sound Devices tarafından, Lectrosonics, Wisycom, Sennheiser, Audio Ltd gibi bir dizi önemli kablosuz üreticileriyle işbirliği içerisinde geliştirildi. Bu standart SuperSlot uyumlu mikserler ve alıcılar arasında tüm enerji ve ses ara bağlantıları ile kontrol ve takip sağlıyor. SuperSlot uyumlu alıcılarla kullanıldığında SL-6, 688’in LCE ekranında spektrum tarama ve frekans atama sağlıyor. 

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.