Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler FSB 10 Hidrolik Kamera Kafası
Sachtler FSB 10 Hidrolik Kamera Kafası
24.12.2018 18:11

Kendi sınıfında -400 - +600 aralığında tam işlevsel ve pürüzsüz kafa hareketi sunan tek kamera kafası olan Sachtler FSB 10, 12 kilograma kadar yük kapasitesiyle orta boy kameraları, küçük film seti kurulumlarını destekliyor ve son derece pürüzsüz hareket performansı sunuyor. 

ENG, reklam, belgesel, kurumsal ve vahşi yaşam kameramanları, FSB serisini aşırı koşullu ortamlarda hızlı ve güvenilir kurulumları nedeniyle tercih ediyorlar. Şimdi de FSB 10, profesyonel 100mm sınıfı kamera kafalarına uygun maliyetli bir başlangıç sunuyor. Mükemmel hareket mekanizması ve yenilikçi Spedbalance teknolojisiyle hızlı ağırlık dengeliyor. FSB ailesine son eklenen FSB 10, sıcaklığa dayanıklılık, yedek kamera vidaları için park konumu, ve aydınlatmalı dokunmatik su terazisi gibi tipik Sachtler özelliklerine sahip. Bu sayede FSB 10 piyasada bu yük kapasiteli en uygun fiyatlı profesyonel hidrolik kamera kafası. Kafanın iki modeli var: kolay yandan yükleme mekanizmalı FSB 10 ile çok hızlı kamera yerleştirme için Touch & Go plakalı FSB 10.T modeli.

Kayak dünyansın en ünlü film yapımcılarından aksiyon sporları kameramanı Tom Day, Alplerde FSB 8 kafayı donmuş ama hala çalışır halde görüntüledi. 2000 yılından bu yana Warren Miller Entertainment’ın baş sinema kameramanı ve tutkulu bir Sachtler markası kullanıcısı olan Day, FSB 10 kafayı ilk kullananlardan biri oldu ve aşırı ortamlarda test etti.

Tom Day şunları söyledi: “FSB sistemi bu aşırı ortamlarda performans gösterebildiği için, şanssız bir çekim günü yaşamanıza izin vermiyor. 100mm FSB 10 modeliyle tripodun yüksekliğini bir 75mm ürününden çok daha hızlı bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Böylece kurulumu hızla tamamlayıp hareket halinde veya düz olmayan zeminlerde çok iyi çekimler elde edebiliyorsunuz.

“Şaşırtıcı derecede hafif olması, sürekli olay yerlerinde olan ve mobil olması gereken benim gibi biri için harika. Büyük bir kafa ve çubuk yuvası sayesinde FSB 10’un bacakları daha da geniş olarak kurulabiliyor. Sarsılmazlığı sayesinde her türlü gereksiz hareketten kurtulup harika çekimler yapıyorum. Pürüzsüz, güvenilir hareket sağlıyor ve Sachtler endüstrideki en iyi hidrolik kamera kafalarını üretiyor.”

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.