Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kings Place Etkinlik Alanına Panasonic Kameralar
Kings Place Etkinlik Alanına Panasonic Kameralar
24.12.2018 18:12

Londra’daki bağımsız bütçeli sanat ve konferans merkezi Kings Place, etkinlik alanı için Panasonic yayın kameraları satın aldı.

Mekânda klasik müzik konserlerinden komedi gösterilerine kadar çeşitli müzik, sanat ve eğlence etkinlikleri düzenleniyor. İki konser salonu, iki sanat galerisi ve çeşitli etkinlik yerlerinden oluşan tesis, Barbican’ın tamamlanmasından bu yana Londra’da ilk yeni halka açık konser salonu.

Kings Place ekibi araştırmaları sırasında benzer yerlerdeki Panasonic çalışmalarını okudular ve bütünleşme kolaylığından etkilenerek bu kameraları kendileri için çalışırken görmek istediler. Esneklik ve kulanım kolaylıkları nedeniyle altı adet Panasonic AW-HE130 kamera seçtiler.

Kings Place Bilgi Teknolojisi ve Teknik Yönetmeni Chris Philips şunları söyledi: “Hangi teknolojileri kullandıklarını görmek için benzer mekânlara baktık. Barbican ve The Royal Academy of Music’teki Panasonic başarı hikâyelerini okuduk ve her iki mekânın ekipleriyle toplantı ayarladık. Bunu yaptık, çünkü bence sadece kameralara bakarak uygun olduklarını anlayamazsınız; kendi tesisinizdeki mevcut kontrol sistemleriyle nasıl bütünleşeceğini gerçekten bilmeniz gerekiyor.

Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Kings Place’deki sistem kurulumunun, mekânların aydınlatma gereksinimlerini karşılaması gerekiyordu. Özelikle sanat etkinlikleri biraz karanlıkta yapıldığı için, zayıf ışık altında çekim yapabilen kaliteli bir kameraya yatırım yapmak şarttı. HE130 kamerada üç adet ½.86 tipi MOS sensör olduğu için, düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli çekim sağlıyor.

Chris Philips devam etti: “İşin güzel tarafı Barbican’a gittiğimizde ve HE130’ları nasıl kullandıklarını gördüğümüzde, Royal Academy of Music’ten oldukça farklıydı. Bu gerçekten ilginçti ve kameranın esnekliğini göstermesi karar vermemizdeki ana etken oldu. Benzerlerimizin bu teknolojiyi benimsemiş olmaları da güçlü bir etki yaptı.

Kings Place Kayıt ve Yayın Müdürü Dave Wells ekledi: “AW-HE130 tüm koşullarımızı tek tek sağladığı için hep ona döndük. İstediğiniz yere hızla koyabiliyor ve kısa sürede kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı’yı arayabilirsiniz.