Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Lupo Superpanel Full Color 30 LED Işık
Lupo Superpanel Full Color 30 LED Işık
22.04.2020 14:52

LED panel ve LED Fresnel ışık kaynakları üreticisi İtalyan Lupo, film yapımcıları, fotoğrafçılar, video operatörleri ve TV stüdyolarının, aynı zamanda ekipman kiralayan şirketlerin istekleri ve geri bildirimleri doğrultusunda, farklı ortam ve ışık koşullarında çekim yapan kullanıcılar için tasarladığı yeni ürününü piyasaya tanıttı. 

Tüm Lupo ürünlerinde olduğu gibi, Lupo Full Color 30 Superpanel’de sağlamlık ve kalite göz önünde bulundurularak geliştirildi. Lupo Full Color 30’u muadillerinden ayıran en büyük özellik, ürünün hafifliği ve 2700K - 10000K arasında renk sıcaklığına sahip olması.  Hafifliği ile ışık ve aksesuarlarının taşınması esnasındaki sıkıntıları minimuma indiren yeni ürün,  aynı zamanda kullanıcılarına zamandan da tasarruf sağlıyor. 

Ürünün nihai ağırlığı azaltılırken önem verilen bir diğer konuda sağlamlık ve uzun ömürlü kullanım oldu. Full Color 30’un gövdesinde amaçlanan sağlam ve hafif yapı,  güçlendirilmiş teknopolimer kullanılarak elde edildi.

Setiniz için istediğiniz tüm renkler elinizin altında

Yeni Superpanel Full Color 30, 2800 K - 10000 K arasında mükemmel renk sunumuna sahip. 95 ortalama CRI ve TLCI değeri ile sıcak ve soğuk beyaz renkler arasında rahatça geçiş sağlanabilir. Ayrıca, çok renkli (RGBW) teknolojisiyle, içeriğinizin oluşturulması için ihtiyacınız olan renkler kolayca seçilebilir.

Stüdyo ve aktüel kullanım

Superpanel Full Color 30, güçlü ışık kalitesi ile stüdyo ve aktüel kullanımlar için uygundur. Eski LED panellerde ihtiyaç duyulan harici balast veya ağır bataryalar olmadan kullanılabilmesi, hafif ve kompakt yapısı ve özel efektleri sayesinde yaratıcılığınıza güç katar.

Zamandan tasarruf

Superpanel Full Color 30, profesyonel bir RGBW LED armatüründe istediğiniz tüm işlev ve özelliklere sahiptir. Lupo ürün geliştirme departmanı, kullanıcıya sette zaman kazandırmak için menüyü özel olarak tasarladı. Ek olarak menüye hazır ön ayarlar ekledi.  Tüm bu özellikler Superpanel Full Color 30’u aynı kategorideki benzer ürünlerden bir adım öne taşıdı.

Hızlı menü

Işık deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarmak ve işinizi kolaylaştırmak için geliştirilen özel menü; dijital ekran, yoğunluk, renk sıcaklığı, renk modu, yeşil / macenta ayarlamaları, dimmer, özel efektler ve DMX kanalları için, ayarları basit ve anında görselleştirmenize izin veriyor. 

Hem batarya hem şebeke elektriği ile kullanım

İstediğiniz her yerde hızlı kullanılabilen RGBW teknolojisine sahip Superpanel Full Color 30, hem lityum batarya,  hem de şebeke elektriğiyle kolayca çalışabilir. 

Pole bracket opsiyonu 

Tüm Lupo ürünlerinde olduğu gibi, Superpanel Full Color 30’da, her ölçekteki televizyon stüdyosunda kullanım için dirsek aparatı ile birlikte temin edilebilir.

Uyumluluk

Tüm Lupo ürünleri, diğer bataryalar, v-kilitleri, batarya şarj cihazları, softbox’lar, taşıma çantaları, tripodlar ve clamp’ler gibi geniş bir aksesuar yelpazesi ile tam uyumludur.


Ürün Superpanel Full Color 30 LED Işık
Marka Lupo
Firma İdeapro
Telefon 0312 438 68 18
Web www.ideapro.com.tr