Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Prolight + Sound 2019'da İlk Kez Broadcast + Production Forum Yapılacak
Prolight + Sound 2019'da İlk Kez Broadcast + Production Forum Yapılacak
06.02.2019 15:22

Fuara radyo ve sinema yapımlarında çalışan profesyoneller için bir yenilik geliyor: 5 Nisan günü Broadcast + Produc-tion Forum seminer programı başlayacak. Deneyimli konuşmacılar teknolojik eğilimleri ve geleceğe dönük projeleri sunacaklar. Prolight + Sound ziyaretçileri için katılım ücretsiz.

IP tabanlı yayının temellerinden sanal yayına, UHD akışlı yayınlara kadar yeni teknolojik çözümler sektörü hızla değiştiriyor. Prolight + Sound fuarındaki Broadcast + Production Forum, bu ve diğer yenilikler için bir platform sunarak, şirketler, karar vericiler ve kullanıcılar arasında bir temas noktası oluşturuyor. Kamera, radyo bağlantı, akış kodlayıcı, resim mikseri, yayın paneli ve özel ses uygulaması üreticileri, 45 dakikalık konuşmalarla kendi çözümlerini tanıtma şansına sahip olacaklar. 

Programı Hessischer Rundfunk yayın istasyonundan uzmanlar ve Prolight + Sound fuarında temsil edilen şirketlerden ürün uzmanları düzenleyecek. Yayıncılık ve yapımcılık sektörlerinden fuar katılımcıları, Ocak ayı sonuna kadar konuşma önerileriyle başvurabiliyorlar. 

Broadcast + Production Forum 5 Nisan günü Hall 4, Level C, Room Consens’te saat 11:00’de başlayacak