Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Flowers TV Dosya Aktarımlarını FileCatalyst ile Hızlandırıyor
Flowers TV Dosya Aktarımlarını FileCatalyst ile Hızlandırıyor
06.02.2019 17:09

Denetimli ve hızlı dosya aktarım sorunlarında Emmy ödüllü bir öncü olan FileCatalyst, Flowers TV’nin üretkenliği arttırmak ve 24 News kanalının açılışını kolaylaştırmak için Hindistan Bangalore ile Almanya Moosburg arasındaki görüntü içerik aktarımlarını hızlandırmak ve otomatikleştirmek amacıyla FileCatalyst’i seçtiğini açıkladı. 

Flower TV Hindistan’ın Bangalore kentindeki yönetim merkezi ile Almanya’nın Moosburg kentindeki yayın tesisi arasındaki görüntü içerik aktarımlarında önceden geleneksel uzun zaman alan FTP tabanlı dosya aktarım çözümleri kullanıyordu. Gelişmiş, basit, güvenilir, güvenli, gecikmeden bağımsız, kesintisiz çıkış verecek bir çözüme ihtiyaç duydu. 

Flowers TV bu sorunları aşmak için FileCatalyst’i seçerek hızlı, güvenli ve güvenilir dosya aktarımlarına kavuştu. Almanya’ya 500 Mbps hızda bir hat üzerine FileCatalyst Direct Server ile FileCatalyst Direct yazılımını; istemci tarafında otomasyon için de Kerala’ya FileCatalyst HotFolder istemci uygulaması kurdu. 

FileCatalyst’in en önemli çözümü FileCatalyst Direct, noktadan noktaya dosya aktarımlarını FTP’ye göre yüzlerce kez arttırıp hızlandıran bir sunucu ve istemci uygulamaları takımı. FileCatalyst çözümleri patentli bir UIDP tabanlı dosya aktarım teknolojisinden yararlanarak, gecikme ve paket kaybı gibi ağ hatalarından kaynaklanan yavaş dosya aktarımlarının üstesinden geliyor. 

İstemci uygulaması FileCatalyst HotFolder kullanıcılara gerektiği kadar basit veya karmaşık otomasyon görevlerini yapılandırma imkanı veriyor. İstemciler dosyaları bir organizasyonun iş akışının içerisine otomatik olarak teslim ediyor ve çevrim içi dosya alanlarından dosyaları indiriyor.

Flowers TV Başkan Yardımcısı Anıl Ayoor şunları söyledi: “Yeni bir kanalımız ve Almanya’daki yeni yayın tesisimizle büyüyünce, bant genişliğini daha verimli kullanan ve daha güçlü bir dosya aktarım çözümüne olan ihtiyacımız da büyüdü. Seçeneklerimizi değerlendirdikten sonra FileCatalyst’in tüm gereksinimlerimizi karşıladığını memnuniyetle ifade ediyorum. FileCatalyst Flowers TV’nin daha da gelişmesine yardımcı olacak.

FileCatalyst İş geliştirme ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Alan Atkinson, medya ve yayın sektörlerinin görüntü içeriklerini taşırken her zaman zorluklar yaşadığını, OTT ve yüksek tanımlı formatların norm haline gelmesiyle bu zorlukların artmaya devam ettiğini vurguladı.

FileCatalyst’in Hindistan kanal çözüm ortağı Infotech Kalite Kontrol Direktörü Sunny John ekledi: “FileCatalyst’in müşterilerimize hızlı, güvenli ve güvenilir dosya aktarım çözümü sağladığını görmekten mutluyuz. Flowers TV FileCatalyst’i kurduktan sonra hemen dosyaları maksimum hat hızlarında göndermeye başlayarak verimliliği yükseltebildi.

FileCatalyst ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan BilgiPark’ı arayabilirsiniz.