Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Trinity Rig Kamera Sabitleyici
ARRI Trinity Rig Kamera Sabitleyici
24.07.2019 17:22

5 eksenli karma sabitleyici klasik mekanik sabitleme ile gelişmiş gimbal teknolojisini bir araya getiriyor. ARRI CSS serisinin üst modeli Trinity, yenilikçi çalışma biçimleri sunuyor. 32 bit ARM tabanlı gimbal teknolojisinin aktif elektronik sabitlemesiyle geleneksel mekanik sabitlemenin birlikte çalışması sayesinde beş eksenli ve son derece akıcı, geniş aralıklı ve hassasça denetlenebilen hareketlerle kısıtlamasız ve tam yaratıcı özgürlükle çekim yapılabiliyor. 

Trinity ile kameraman için yeni açılar, yönetmen ve görüntü yönetmeni için yeni öykü anlatım seçenekleri mümkün hale geliyor. Çekim sırasında direk ters çevrildiğinde kamera alçak moddan yüksek moda geçiyor. Mu hareket sırasında joystickle denetlenen sarsıntısız tilt eksenleriyle yukarı ve aşağı bakılabiliyor. Bu sayede alçak açılı bir çekimden omuz çekimine kolayca geçilebiliyor. Direk 45 derece açıyla tutulup sola sağa çevrildiğinde kamera köşelere bile bakabiliyor. 

Çevirme açılarındaki ilave sabitleme sayesinde telefoto lensler kullanılabiliyor. Trinity tam sabitleme modunda kullanıldığında sıra dışı yeni çekimler, açılar ve hareketler elde edilebiliyor. Daha klasik çalışma tarzları gerektiren durumlar için Trinity kilitli moda getirilip tilt açıları geleneksel şekilde doğrudan direğe bağlanabiliyor.

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz